Competitieve update Pokémon Scarlet & Violet nu live

  • Nieuws

  • 3 dagen geleden

  • Erik

The Pokémon Company heeft een update voor Pokémon Scarlet & Violet uitgebracht. Deze is vanaf vandaag te downloaden en lost problemen met online gevechten op.

Het gaat om Versie 1.3.1. De update ist specifiek uitgebracht wegens de Japanse en Koreanse kwalificatietoernooien. Door een bug konden spelers hun plek op de ranglijst niet zien, speelden ze meermaals tegen dezelfde tegenstander en konden ze geen pauze nemen tussen gevechten.

Pokémon Scarlet & Violet – Versie 1.3.1

  • Een probleem opgelost waar onbedoeld gedrag voorkwam in officiële toernooien waarbij specifieke gebruikers waren uitgenodigd. We hebben alle spelers die hier onder leden een mail gestuurd.

The Pokémon Company liet eerder weten dat de patch vóór 28 mei werd uitgebracht, als deze toernooien opnieuw worden gespeeld.

The Pokémon Company heeft sinds release meermaals een update uitgebracht voor Pokémon Scarlet & Violet. Op dit moment zijn we bij Versie 1.3.0.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn sinds 18 november 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

0

Nieuws Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

28-05-2023

1

Rik

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Reageer als eerste!