Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered aangekondigd

  • Nieuws

  • 31 dec 22 om 09:24

  • Erik

Sam & Max: The Devil’s Playhouse krijgt een remaster in 2023. Dit kondigt Skunkape Games aan via een trailer.

In The Devil’s Playhouse Remastered volg je Sam & Max in een “epische comedy saga” vol psychische krachten en kwade vijanden.

Op dit moment zijn er nog geen platformen genoemd, maar de kans op een Nintendo Switch-versie is groot. De vorige twee Sam & Max-remasters zijn ook op de hybride console verschenen.

Sam & Max: The Devil’s Playhouse verscheen oorspronkelijk in 2010 en is een klassiek point-and-click-adventure. Op een dag verschijnt er een buitenaardse kracht die tijd en ruimte in de macht heeft. Hij zoekt de krachtigste en vreemdste persoon die deze misschien van hem kan overnemen. De bekende hond en konijn gaan op avontuur om de geheimen achter deze kracht te zoeken.

Dit zorgt ervoor dat onze Max ineens kan van gedaante kan veranderen, kan teleporteren, gedachten lezen en zelfs in de toekomst lezen. Verwacht een avontuur vol humor en knotsgekke scenario’s. Het origineel verscheen in vijf verschillende afleveringen.

Op dit moment zijn er twee Sam & Max-spellen verkrijgbaar op de Nintendo Switch: Save the World en Beyond Time and Space.

Bron: Skunkape Games

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Woensdag 4 oktober 20:00 uur – Koopa Café Podcast live vanuit Hilversum

0

Podcast Woensdag 4 oktober 20:00 uur - Koopa Café Podcast live vanuit Hilversum

27-09-2023

3

Dreon

Bekijk de Nintendo eShop-hoogtepunten van december 2022

0

Media Bekijk de Nintendo eShop-hoogtepunten van december 2022

31-12-2022

4

Erik

Grote contentupdate gepland voor Cult of the Lamb in 2023

2

Nieuws Grote contentupdate gepland voor Cult of the Lamb in 2023

31-12-2022

4

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Martijn

31 dec 22 om 13:38

#8091‍

2677 XP | 329 comments

Dat is prima! Heb alleen het eerste seizoen, Sam & Max: Save the World, gespeeld en ook een review voor geschreven. Op de Wii viel die game mij zo zwaar tegen, dat ik het daar toen bij heb gelaten. Kon niet in de schoenen staan van het eerdere Sam & Max: Hit the Road, uit 1993. Dat blijft mijn favoriete game rondom dit dwaze duo.

Door de review ontdekt dat de Telltale Games' spellen van Sam & Max ook best tof zijn. De wazige textures, haperingen en vastlopers ontbraken op de Nintendo Switch, waardoor die versie mij de beleving gaf zoals die hoort, mét stukken betere graphics. Daar heb ik mijn mening herzien en het spel met een 7,8 beoordeeld. Was uiteindelijk goed over dat spel te spreken, maar er zijn natuurlijk nog twee delen uitgebracht. Geen verrassing dat die dezelfde behandeling zouden krijgen.

Eigenlijk ben ik door die review ook wel benieuwd geworden naar de andere twee delen: Sam & Max: Beyond Time & Space en Sam & Max: The Devil's Playhouse. Deze games schijnen steeds beter te worden naarmate je verder komt, dus best kans dat ik de overgebleven delen ook een kans ga geven. Zie deze derde game dan ook graag naar de Nintendo Switch komen.