Roguevania Dead Cells kondigt The Queen & The Sea DLC aan

  • Nieuws

  • 1 dec 21 om 14:20

  • Kitty

  • 0

Dead Cells, een roguevania die in de eShop verscheen in 2018, krijgt binnenkort nieuwe DLC genaamd ‘The Queen & The Sea’. 

De aankomende content belooft als grootste content-update tot nu toe een einde te creëren aan de route die de twee vorige DLC’s begonnen; The Bad Seed en Fatal Falls. De DLC brengt een paar nieuwe biomes, en “één daarvan zal niet het standaard Dead Cells-level zijn dat je gewend bent.” Degenen die de uitdaging volbrengen en de Queen (een alternatieve eindbaas) verslaan, krijgen een nieuw einde, zoals is te lezen onder de teaser trailer:

Dead Cells is een op Castlevania geïnspireerde actie-platformgame, waarin je een uitgestrekt, steeds veranderend kasteel kunt verkennen… als je tenminste langs de bewakers kunt komen. Om het spel te verslaan, moet je de 2D “souls-lite combat” onder de knie krijgen met de altijd aanwezige dreiging van permadeath op de loer: er zijn geen checkpoints.

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

2

Rik

Pokémon Unite is Google Play’s Best Game Of 2021

3

Nieuws Pokémon Unite is Google Play's Best Game Of 2021

01-12-2021

1

Kitty

Indie-kaartspel Card Shark wordt geschud naar 2022

0

Nieuws Indie-kaartspel Card Shark wordt geschud naar 2022

01-12-2021

0

Willem

Reageer als eerste!