Ritmische dungeoncrawler Soundfall is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 11-05-2022 17:57

  • Willem

0

Monsters verslaan? Check. Samenwerken met je team? Check. Meppen op de muziek? Driedubbel check. De ritmische dungeoncrawler Soundfall werd niet alleen vandaag aangekondigd voor de Nintendo Switch maar is ook nog eens direct te downloaden vanuit de eShop.

In Soundfall speel je als een Guardian of Harmony, dat door de ‘composers’ naar Symphonia is gebracht om te strijden tegen Discord. Nee, niet de voice-chat service, maar een groot kwaad dat zich door de wereld heeft verspreid. De game maakt gebruik van een ritmisch systeem zoals dat je misschien wel kent uit Crypt of the Necrodancer, waarin je je aanvallen moet timen op het ritme van de muziek voor maximale kracht. De game combineert dit met dungeons die zich dynamisch aanpassen aan de 140 verschillende nummers in de game en meer dan 500 uitrustingsonderdelen waarmee je je aanvallen en vaardigheden kan aanpassen.

Als dat nog niet genoeg is, ondersteunt de game ook coöp en kan je met vier andere spelers lokaal of online samen de strijd aan gaan. De trailer en de beschrijving van de game hamert hard op de herspeelbaarheid door de talloze combinaties van loot, vijanden, muziek en werelden.

Soundfall is vanaf nu beschikbaar in de Nintendo eShop voor € 29,99. Tot en met 18 mei kan je nog gebruik maken van een extra lanceerkorting van 15% en de game halen voor € 25,49.

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Lees meer over Willem

Reageer als eerste!