Releasedatum en nieuwe trailer voor Dusk Diver 2

  • Nieuws

  • 20 jun 22 om 22:44

  • Jeroen

Bijna een jaar geleden werd aangekondigd dat er een vervolg zou komen op Dusk Diver. Nu is er bekend wanneer deze titel precies gaat uitkomen, en we krijgen er meteen een verse trailer bij!

Deze game is het resultaat van een samenwerking tussen Idea Factory en WANIN Games, en zij hebben een datum vrijgegeven voor de release in het Westen. In Europa en Noord-Amerika zal de game vanaf 30 augustus te krijgen zijn.

Dusk Diver 2 kun je het beste zien als een combinatie tussen een actie-RPG en een Musou-game zoals Dynasty Warriors. In het spel vind je meerdere speelbare personages en verschillende heftige combo’s. Ook zal het deze keer plaatsvinden in een nieuw gebied, Taipei City. Winkels die in het echt bestaan zul je ook in het spel kunnen bezoeken en hier kun je dan speciale voorwerpen aanschaffen. Klinkt dit allemaal interessant, maar wil je weten hoe dit er allemaal uit zal zien? Dan hebben we ook een trailer die je kan bekijken!

Bron: Idea Factory

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Stel items zelf in met de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe update

2

Nieuws Stel items zelf in met de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe update

07-12-2022

5

Evelyne

Top 15 meest gedownloade Nintendo Switch-games [November 2022]

1

Nieuws Top 15 meest gedownloade Nintendo Switch-games [November 2022]

07-12-2022

4

Evelyne

Hoofdafbeelding van Mario Kart 8 Deluxe DLC en de nieuwe circuits

6

Special Mario Kart 8 Deluxe DLC: alles over de circuit-uitbreidingspas

07-12-2022

13

Rik

Reageer als eerste!