Releasedatum en nieuwe trailer voor Dusk Diver 2

  • Nieuws

  • 20 jun 22 om 22:44

  • Jeroen

  • 0

Bijna een jaar geleden werd aangekondigd dat er een vervolg zou komen op Dusk Diver. Nu is er bekend wanneer deze titel precies gaat uitkomen, en we krijgen er meteen een verse trailer bij!

Deze game is het resultaat van een samenwerking tussen Idea Factory en WANIN Games, en zij hebben een datum vrijgegeven voor de release in het Westen. In Europa en Noord-Amerika zal de game vanaf 30 augustus te krijgen zijn.

Dusk Diver 2 kun je het beste zien als een combinatie tussen een actie-RPG en een Musou-game zoals Dynasty Warriors. In het spel vind je meerdere speelbare personages en verschillende heftige combo’s. Ook zal het deze keer plaatsvinden in een nieuw gebied, Taipei City. Winkels die in het echt bestaan zul je ook in het spel kunnen bezoeken en hier kun je dan speciale voorwerpen aanschaffen. Klinkt dit allemaal interessant, maar wil je weten hoe dit er allemaal uit zal zien? Dan hebben we ook een trailer die je kan bekijken!

Bron: Idea Factory

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

25-04-2024

1

Erik

Illumination: “Super Mario-film voor 75% af”

4

Nieuws Illumination: "Super Mario-film voor 75% af"

21-06-2022

4

Erik

Xenoblade Chronicles 3 Direct aangekondigd voor 22 juni

14

Nieuws Xenoblade Chronicles 3 Direct aangekondigd voor 22 juni

20-06-2022

7

Rik

Reageer als eerste!