Releasedatum en meer beelden van Disney Illusion Island

Deze exclusieve platformgame kreeg gisteren een nieuwe trailer én een releasedatum, tijdens de Nintendo Direct. 

In september werd Disney Illusion Island aangekondigd. Tijdens de Nintendo Direct kwam deze vrolijke Disney-platformer gisteren ook weer voorbij, mét meer gameplaybeelden.

In deze game kun je spelen als Mickey, Minnie, Donald en Goofy, ieder met hun eigen unieke vaardigheden. Op het mysterieuze eiland Monoth zijn zij op zoek naar drie magische boeken en de kleine harige bewoners van het eiland, de Hokuns. Het is een 2D coöperatief platformspel, dat je met maximaal vier spelers tegelijk kunt doorlopen. Je kunt de trailer hier bekijken.

Disney Illusion Island wordt ontwikkeld door Dlala Studios, die de game zien als Mickey’s terugkeer naar zijn eigen videogames. Het spel heeft een moderne handgetekende stijl, geanimeerde en ingesproken tussenfilmpjes en georkestreerde muziek. Met de gestroomlijnde soepele gameplay lijkt een vergelijking met bijvoorbeeld Rayman Legends makkelijk gelegd. Het spel verschijnt exclusief voor de Nintendo Switch, op 28 juli 2023.

Heb jij wel zin om met Mickey en zijn vrienden op avontuur te gaan en wat verwacht je op Monoth Island tegen te komen? Vertel er ons meer over in de comments!

Like dit bericht:

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

0

Evelyne

ghost trick switch

1

Nieuws Ghost Trick: Phantom Detective-remaster naar Nintendo Switch

09-02-2023

3

Erik

Demo Kirby’s Return to Dream Land Deluxe nu beschikbaar

0

Nieuws Demo Kirby's Return to Dream Land Deluxe nu beschikbaar

09-02-2023

2

Erik

Reageer als eerste!