Regisseur Sonic-films ziet Smash Bros.-film wel zitten

Nintendo heeft nog niet veel ondernomen in de Film-industrie, maar daar komt verandering in als het aan de regisseur van de Sonic-films ligt.

Super Smash Bros. staat bekend om de vele crossovers. Er is één opvallende regisseur met ervaring die dit idee een kans wil bieden op het grote doek. Jeff Fowler, die bekend staat om de recente film Sonic the Hedgehog 2, zou deze uitdaging graag aangaan. In een interview met ComicBook.com licht hij zijn wens toe:

“Niks zou me blijer maken dan alle Super Smash Bros.-personages op het grote doek in een grote Battle Royale neerzetten. Dit idee vraagt waarschijnlijk wat hulp van advocaten om het te realiseren.”

Smash Ultimate screen intro

“Everyone is here”, na de games straks ook op het witte doek?

Daarnaast vertelde Jeff Fowler ook over het idee om Sonic en Mario in één film te zetten:

“Ik zou graag Mario en Sonic samen in een film wil neerzetten. Mario en Sonic, samen in een groot gevecht, daar zit iedereen toch op te wachten?”

Illumination is op het moment bezig met de geanimeerde Super Mario-film, die eind dit jaar op het grote doek verschijnt. De stem van Mario wordt ingesproken door Chris Prat en de rest van de cast kun je teruglezen in het artikel van Erik.

Zou jij naar de bioscoop gaan voor een Super Smash Bros.-film? En welk Smash-personage zou volgens jou een hoofdrol moeten krijgen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt enkele screenshots

3

Media Fire Emblem Warriors: Three Hopes krijgt enkele screenshots

09-04-2022

1

Icelos

UNO krijgt DLC van Assassin’s Creed: Valhalla

0

Nieuws UNO krijgt DLC van Assassin's Creed: Valhalla

09-04-2022

1

Evelyne

Discussieer met ons mee! 7

reporterdavid

9 apr 22 om 02:27

#4406‍

1196 XP | 238 comments

Ai, dat gaat wat kosten als je alle licenties wil hebben. Maargoed, miljoenen hebben grote studios toch wel.

Fl@ppy

9 apr 22 om 08:27

#4408‍

2786 XP | 539 comments

Al zou het alleen maar met de Nintendonly chars zijn, zou ik geweldig vinden. Sub Space was awesome!

rob1N

9 apr 22 om 03:43

#4407‍

5411 XP | 1042 comments

En hoe had die man dat in gedachten dan? De meeste characters hebben niet eens een stem. Nintendo gaat hier nooit een akkoord voor geven.

RubyCube

9 apr 22 om 11:04

#4410‍

5 XP | 1 comments

Kirby en Link hebben al hun eigen animatie series gehad, Mario krijgt z'n eigen film met Chris Pratt als stemacteur, Pokemon heeft de bioscopen met gemak bereikt. 

Lang niet alle Nintendo personages hebben hun kans gekregen om te shinen in een eigen serie pf film, maar ik zie zeker wel mogelijkheid. 

lifegiving

9 apr 22 om 12:08

#4411‍

2160 XP | 353 comments

Een karakter in een film hoeft geen stem te hebben om een episch gevecht neer te kunnen zetten. Ik denk dat ze een paar personages aanwijzen als de grote hoofdrollen en dat rondom hen de stemloze personages zullen staan. Ik zie ook niet in dat Pac-Man, Mr. Game-en-Watch R.O.B. en Kirby een heel gesprek voeren. Ik zie wel dat er een mogelijkheid is dat Fox samen kan werken met bv Captain Falcon om het grote tournament te winnen en weer terug te kunnen naar hun eigen wereld. Zover bekend is het een vaag idee maar ik zie wel mogelijkheden.

Apenknul

10 apr 22 om 21:13

#4434‍

3756 XP | 707 comments

Een Smash film moet wel goed uitpakken. Denk zelf dat een Live Action adaptation moeilijk gaat, gezien mario een mens is, maar er cartoony uitziet. Om hem dan vervolgens naast Snake te zetten gaat heel raar uitpakken. Denk zelf dat als men een film adaptation maakt van Smash, dat het beter een 3D animatie kan worden, zoals de cutscenes van ultimate eruit zien, of een 2D anime series. De palutena trailer zag er gaaf uit, en zou graag zoiets willen zien van een Smash film/serie. Met een serie heb je wel meer tijd om rechten voor characters te bemachigen, met de zin van: in seizoen 1 heb je Mario, Luigi, Kirby, Link, Pit, Captain Falcon en Fox, maar in de maak van S1 kan je voor S2 onderhandelen voor characters als Inkling, King K. Rool, Sonic en Ryu, en zo verder. De pokémon anime heeft al bewezen dat een Nintendo serie erg lang mee kan werken, en een Smash anime zou imo dat ook kunnen doen, met hier en daar een anime film van Smash.

Apenknul

10 apr 22 om 21:20

#4435‍

3756 XP | 707 comments

Sterker nog, ik zie via het Youtube kanaal GabaLeth allerlei fan made comic verschijnen met voice acting. Vooral is een zo'n comic maker ''Wooden Plank Studios'' bezig met een groots verhaal, waarin Sephiroth alle Smash fighters t/m Pyra en Mythra dood heeft gemaakt, behalve Incineroar die Kazuya tegemoet komt, en dus alle dode Fighters (villains inclusive) weer tot leven wekken en wraak nemen op Sephiroth. Dat in een groot fan made verhaal, waar ikzelf erg gefascineerd in ben om door te lezen.