Redout 2 deelt Gameplay trailer

  • Nieuws

  • 16 mrt 22 om 01:48

  • Rik

  • 0

Fans van F-Zero komen er bekaaid vanaf als ze op een nieuw deel van Nintendo’s high-speed racer rekenen. Het futuristische alternatief van de Redout-serie doet het echter zo goed dat er een tweede deel in de maak is. Voor Redout 2 is nu een ‘Gameplay Overview Trailer’ online geplaatst.

Redout 2 neemt je mee naar het jaar 2589, waar je racet in de Solar Redout Racing League. Zoals gezegd doen de anti-gravity races denken aan Nintendo’s F-Zero. Redout 2 geeft spelers verschillende mogelijkheden om de variabelen van de input aan te passen aan jouw speelstijl.

Er zijn in totaal tien locaties in Redout 2, wat een verdubbeling is ten opzichte van de eerste game. Verspreid over deze tien locaties zijn 36 racetracks, die ook achterstevoren te spelen zijn. In totaal zijn er dus 72 verschillende opties om op te racen. Redout 2 biedt spelers zes spelmodi:

  1. Time Attack
  2. Race
  3. Arena Race
  4. Last Man Standing
  5. Speed
  6. Boss

Redout 2 belooft een online multiplayer met ’tot wel 12 spelers op bepaalde platforms’. Naar alle waarschijnlijkheid betekent dit dat de Nintendo Switch-versie van de game de enige versie is die geen twaalf-speler multiplayer zal ondersteunen. Met hoeveel spelers de Switch-versie dan wel te spelen is, is nog onbekend. Wel bieden alle versies vele mogelijkheden om je anti-gravity racer aan te passen naar jouw wensen. De mogelijkheden variëren van chassis tot het kleurenschema.

De soundtrack van de game bevat tracks van onder andere Giorgio Moroder, Zardonic en Dance with the Dead. Ook hebben de ontwikkelaars een algoritme ontwikkeld waarmee deze tracks gemixt worden op basis van jouw custom schip en race-omstandigheden.

Redout 2 moet ergens in 2022 uitkomen. Naast de Nintendo Switch komt de game ook uit op PC, Playstation 4/5 en Xbox One/X/S.

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Splatfest_Einde van de wereld_ artwork

0

Nieuws Nintendo deelt artwork voor Einde van de Wereld-splatfest in Splatoon 3

16-05-2024

0

Evelyne

Wat is jouw favoriete course uit Wave 1 van Mario Kart 8 Deluxe DLC?

8

Poll Wat is jouw favoriete course uit Wave 1 van Mario Kart 8 Deluxe DLC?

16-03-2022

2

Erik

Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt op 30 juni

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt op 30 juni

15-03-2022

3

Erik

Reageer als eerste!