Rayman keert terug in Mario + Rabbids Sparks of Hope

  • Nieuws

  • 10 sep 22 om 21:34

  • Willem

  • 2

Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie van 10 september is onthuld dat oud Ubisoft-icoon Rayman terugkeert als onderdeel van de DLC van Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Hoewel de eerste trailer geen beeld toonde van Rayman in actie, bevestigde de makers dat hij een volledig speelbaar personage zal zijn.

Hij vormt onderdeel van de laatste van de drie aanvullende DLC-pakketten die verschijnen voor Mario + Rabbids Sparks of Hope. De andere pakketten worden op een later moment onthuld.

Bekijk hier de teaser trailer voor de Rayman DLC.

Ja, je leest het goed. Rayman is eindelijk weer speelbaar sinds zijn laatste game, Rayman Legends. De arm- en beenloze held was een platform-mascotte van Ubisoft in de jaren 90′ en was zelfs een van de meest verzochte personages in Super Smash Bros.

Mario + Rabbids-director Davide Soliani noemde het een “droom die uitkomt”. Ubisoft spreekt van een “reünie” tussen Rabbids en hun voormalige icoon.

De Rabbids zijn ooit geïntroduceerd in een Wii-game van de arm- en beenloze held: ‘Rayman Raving Rabbids’. Nu ontmoeten Mario en zijn vrienden eindelijk ook Rayman!

 

Mario + Rabbids Sparks of Hope ligt vanaf 20 oktober in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Diens voorganger is door liefst 10 miljoen mensen gespeeld.

Ben jij blij dat Rayman terugkeert? Maakt dit je meer geïnteresseerd in Mario + Rabbids Sparks of Hope? Laat het ons weten in de reacties!

Like dit bericht:

Over Willem

Als redacteur en reviewer voor N1-UP stort Willem zich in het avontuur. Zijn specialisatie zit hem in abstracte indie-games, actie-spellen, thematische verhalen en de singeplayer avonturen. Zodoende heeft hij Hyrule al talloze keren gered van het kwaad en iedere Pokémon die ooit heeft bestaan gevangen. In zijn vrije tijd werkt hij graag aan het maken van video's en ook in-game fotografie is één van zijn grote passies. Voor vragen kan je hem altijd stalken op twitter: www.twitter.com/whilhorst

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Ontdek Endless Ocean: Luminous in uitgebreide overzichtstrailer

18-04-2024

0

Erik

Nieuwe editie LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt ook naar Switch

1

Nieuws Nieuwe editie LEGO Star Wars: The Skywalker Saga komt ook naar Switch

10-09-2022

1

Jeroen

Bekijk hier de Ubisoft Forward van 10 september [21:00 uur CEST]

1

Nieuws Bekijk hier de Ubisoft Forward van 10 september [21:00 uur CEST]

10-09-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee! 2

willem

10 sep 22 om 21:56

#6634‍

379 XP | 45 comments

Ik wil graag on record dat mijn originele titel luidde: "RAYMAN IS FUCKING TERUG!  als DLC voor Mario + Rabbids...."

Tamadachi

11 sep 22 om 18:11

#6641‍

5155 XP | 640 comments

Goed om Rayman voor het eerst in 9 jaar weer eens in de schijnwerper te zien staan maar ik ben vooral heel benieuwd hoe hij met de Mario characters gaat interacten maar ik had niet verwacht dat dit in deze toffe crossover strategy game zou zijn!