Puzzle Bobble Everybubble! krijgt NSO-demo in Nintendo eShop

  • Nieuws

  • 4 dagen geleden

  • Erik

Er is een demo beschikbaar van Puzzle Bobble Everybubble! in de Nintendo eShop. Deze is exclusief speelbaar voor mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement.

De game laat je een online speelstand uitproberen: Global Match. Hierin krijg je een bepaalde eindklassering en beoordeling afhankelijk van hoe goed je speelt. Je doel is om steeds hoger te klimmen op de ranglijst.

Puzzle Bobble is een spelletje waarbij je bubbels weg probeert te spelen, door er een bubbel van dezelfde kleur tegenaan te schieten. Het spel is oorspronkelijk een spin-off van Bubble Bobble uit de jaren ’80.

Puzzle Bobble Everybubble! is vanaf morgen beschikbaar voor de Nintendo Switch. Jeroen noemde deze versie “absoluut de moeite waard als je wat met puzzelgames hebt”. Zijn review.

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

0

Nieuws Guinness World Records: TotK snelst verkopende Nintendo-game aller tijden

28-05-2023

1

Rik

Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

0

Special Soundtrack Sunday: de ongekende energie van Splatoon

28-05-2023

3

Ness

Maandag 29 mei 20:30 – Koopa Café Live Podcast

0

Podcast Maandag 29 mei 20:30 - Koopa Café Live Podcast

27-05-2023

1

Robin

Reageer als eerste!