Probleem met Brush- en Rollerwapens in Splatoon 3, patch aangekondigd

  • Nieuws

  • 3 dec 22 om 00:20

  • Rik

Splatoon 3 kreeg afgelopen week een enorme update in verband met de toevoeging van de content voor het nieuwe Bibberseizoen (Chill Season). Helaas bleek er ook een foutje in de game te zijn geslopen. Nintendo hoopt eind volgende week een patch beschikbaar te hebben.

Via Twitter laat Nintendo weten op de hoogte te zijn van een bug die de werking van Brush- en Rollerwapens verhindert in Splatoon 3. De wapentypes zijn niet compleet onbruikbaar, de bug doet zich ‘slechts’ in bepaalde gevallen voor. Andere wapentypes werken gewoon naar behoren. Nintendo zegt hard te werken aan een oplossing en deze ’tegen het einde van volgende week’ beschikbaar te kunnen maken. Dit zou net op tijd zijn voor het eerste Salmon Run Big Run-event in Splatoon 3.

Splatoon 3 kwam op 9 september 2022 beschikbaar voor de Nintendo Switch. Nintendo beloofde minstens twee jaar aan actieve ondersteuning met gratis content updates. Ook staat er nog een ‘uitgebreide’ betaalde DLC op de planning.

Ben jij een Brush of Roller main in Splatoon 3? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds PokƩmon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

1

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

4

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

03-12-2022

#7772‍

473 comments

Ik gebruik echt weinig rollers en ook helemaal geen brushes, dus ik heb ik weinig last van. Maar ik vraag me af wat voor foutjes het dan zijnšŸ¤”

Rik

03-12-2022

#7773‍

563 comments

Van wat ik begreep is het 'foutje' dat de betreffende wapens onder bepaalde omstandigheden totaal niet werken.