Pre-registraties competitief gaming-platform E-Grounds tot 9 oktober

  • Nieuws

  • 20 sep 22 om 10:38

  • Kitty

  • 0

Zin om op lokaal niveau tegen spelers uit jouw omgeving te strijden in verschillende games? Je hebt nog iets minder dan een week om je in te schrijven bij E-Grounds: vanaf 10 oktober gaan de competities van start. Om onze trouwe partner MediaTornado te steunen plaatsen we hier de informatie om je in te schrijven!

E-Grounds is een competitief gaming-platform, maar toegankelijk voor iedereen. Bij de lancering biedt E-Grounds doorlopende competities van de free-to-play games Fortnite, League of Legends, Valorant en Rocket League. Start op lokaal niveau en speel tegen spelers uit jouw omgeving. Als je meer wilt, kun je op regionaal en nationaal niveau proberen om de ladder te beklimmen, met een betaald abonnement vanaf 4,99 euro p/m.

Inschrijven kan dus nog tot en met 9 oktober, want volgende week maandag gaan de competities al van start. Bij de aanmelding kun je ook meteen een team aanmaken of je bij een team aansluiten. Om ervoor te zorgen dat je geen enkele match mist, kun je ook de E-Grounds companion app downloaden in de Apple App Store en Google Playstore. Elke competitie heeft prijzen voor de top drie.

egrounds-logo

Ga jij je inschrijven voor E-Grounds of ben je zelfs al ingeschreven? Laat het weten in de comments!

Bron: Media Tornado persbericht

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Nintendo Account stopt ondersteuning Facebook & Twitter op 25 oktober 2022

5

Nieuws Nintendo Account stopt ondersteuning Facebook & Twitter op 25 oktober 2022

21-09-2022

2

Erik

Pokémon GO oktober 2022 Community Day in teken van Litwick

0

Nieuws Pokémon GO oktober 2022 Community Day in teken van Litwick

20-09-2022

3

Erik

Reageer als eerste!