Pre-registraties competitief gaming-platform E-Grounds tot 9 oktober

0

Zin om op lokaal niveau tegen spelers uit jouw omgeving te strijden in verschillende games? Je hebt nog iets minder dan een week om je in te schrijven bij E-Grounds: vanaf 10 oktober gaan de competities van start. Om onze trouwe partner MediaTornado te steunen plaatsen we hier de informatie om je in te schrijven!

E-Grounds is een competitief gaming-platform, maar toegankelijk voor iedereen. Bij de lancering biedt E-Grounds doorlopende competities van de free-to-play games Fortnite, League of Legends, Valorant en Rocket League. Start op lokaal niveau en speel tegen spelers uit jouw omgeving. Als je meer wilt, kun je op regionaal en nationaal niveau proberen om de ladder te beklimmen, met een betaald abonnement vanaf 4,99 euro p/m.

Inschrijven kan dus nog tot en met 9 oktober, want volgende week maandag gaan de competities al van start. Bij de aanmelding kun je ook meteen een team aanmaken of je bij een team aansluiten. Om ervoor te zorgen dat je geen enkele match mist, kun je ook de E-Grounds companion app downloaden in de Apple App Store en Google Playstore. Elke competitie heeft prijzen voor de top drie.

egrounds-logo

Ga jij je inschrijven voor E-Grounds of ben je zelfs al ingeschreven? Laat het weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!