Poseerbaar Metroid Dread-figuur komt in 2023

  • Nieuws

  • 27 sep 22 om 22:36

  • Rik

  • 0

Het bedrijf Good Smile heeft voor het eerst foto’s gedeeld van hun nieuwe Samus Aran figma. Het poseerbare actiefiguur is gebaseerd op Metroid Dread en moet in oktober 2023 uitkomen.

Good Smile kondigde het bestaan van een nieuwe Samus Aran figma al eerder dit jaar aan, maar deelde toen alleen concept art. Er zijn nu voor het eerst foto’s gedeeld van het prototype. Net als andere figma-figuren kan de nieuwe Samus-figma in verscheidene poses worden neergezet. Het figuur is uitgerust met verschillende gewrichten om dit mogelijk te maken. Good Smile zegt een speciaal flexibel plastic te gebruiken bij deze gewrichten om niet in te hoeven leveren op beweegbaarheid of uiterlijk. Bij sommige gewrichten maakt het figuur gebruik van dubbele scharnierpunten.

Een Morph Ball, Omega Cannon-onderdeel en hand-onderdelen in verschillende poses worden meegeleverd. Ook komt de Samus-figma met een Spider Magnet figure base, waardoor Samus met dank aan magneten ook verticale poses kan aannemen.

De Samus-figma komt in oktober 2023 uit. Wie zelf een pre-order wil plaatsen, moet sneller zijn: De pre-order deadline is 7 november 2022.

Zou jij dit figuur aan je collectie willen toevoegen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

1

Dennis

Een grote plaat aan Pokémon-kaarten in de maak

2

Media Pokémon-kaarten: zo worden ze gemaakt

28-09-2022

7

Evelyne

Launch trailer voor Overwatch 2

0

Nieuws Launch trailer voor Overwatch 2

27-09-2022

4

Rik

Reageer als eerste!