Pokétch, Poffins en meer in trailer Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl

  • Media

  • 28 sep 21 om 15:41

  • Willem

  • 2

In een nieuwe trailer voor Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl heeft The Pokémon Company vandaag nieuwe details onthuld over de inhoud van de game. Bekijk de nieuwe trailer!

De nieuwste trailer voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

De trailer laat meerdere terugkerende elementen zien. Fans van het origineel zullen zich vast verheugen op de terugkeer van de Pokétch, het “slimme” horloge dat zich in de originele games op het onderste scherm bevond. Het is terug met de verschillende apps zoals een stappenteller, maar kan ook gebruikt worden om instant Pokémon op te roepen voor HM’s. Je hoeft dus niet de hele reis meer een Bibarel mee te slepen om Mount Coronet te beklimmen.

Ook keren de minispellen voor poffins terug. Deze kleine snoepjes kan je in het origineel voeren aan je Pokémon voor extra bonussen tijdens contests. Je mixt deze alleen in de klassieke mixpan, maar kan ook terug naar het Amity Square. Hier kan je vrij rondlopen met zes van je Pokémon en samen met vrienden een paar poffins maken die nog sterker zijn dan normaal.

De trailer eindigt met de terugkeer van een aantal oude bekenden. Cheryl, Riley en de gym leader Gardenia. Cheryl en Riley in het bijzonder zijn opvallend, aangezien zij zich oorspronkelijk alleen lieten zien in Pokémon Platinum. Het lijkt er dus op dat een deel van de inhoud van die game toch geïmplementeerd gaat worden in deze remakes. Helaas is het nog steeds een groot mysterie of ook de Battle Frontier terugkeert in zijn oude vorm.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn verkrijgbaar vanaf 19 november, exclusief op de Nintendo Switch.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

0

Nieuws Zien: Universal doet Super Nintendo World (Florida) uit de doeken

02-05-2024

2

Rik

Spike Chunsoft deelt screens Danganronpa S: Ultimate Summer Camp

0

Media Spike Chunsoft deelt screens Danganronpa S: Ultimate Summer Camp

28-09-2021

0

Erik

Donkey Kong-gebied officieel aangekondigd voor Universal Japan

0

Nieuws Donkey Kong-gebied officieel aangekondigd voor Universal Japan

28-09-2021

2

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Rogeroz

28 sep 21 om 19:50

#1651‍

476 XP | 94 comments

Tsja, opnieuw een remake… zelfde wereld, verhaal; nieuw jasje. Ik word er niet meer zo warm of koud van, eerlijk gezegd. En wanneer gaan de Pokemon eens eindelijk hun anime growl krijgen in de games?

Ik vis hem wel een keer van Marktplaats.

Samus

29 sep 21 om 11:12

#1655‍

596 XP | 106 comments

Het feit dat je gewoon een wilde Pokémon kan oproepen voor HM's is echt de beste QoL improvement. HM's zijn niet perse slecht, maar het was zo irritant om altijd maar die Bidoof mee te nemen. Goede verandering, heb er zin in!