Pokémon Unite is Google Play's Best Game Of 2021

3

Pokémon Unite heeft in de categorie ‘beste game’ de prijs van 2021 binnengesleept bij Google. 

Google heeft de awards als ‘een eerbetoon aan apps en games die dit jaar een positieve bijdrage aan de cultuur hebben geleverd.’ Op de website is te lezen hoe apps en games de prijs in de wacht kunnen slepen (vertaald):

En om innovatie in heel Google Play aan te moedigen, hebben we de awards dit jaar uitgebreid naar apps en games op tablets, plus apps op Wear OS en Google TV. Door de norm uit te dagen, unieke gameplayfuncties te introduceren en gebruikers nooit eerder vertoonde ervaringen te bieden, vertegenwoordigen de Best of-winnaars van Google Play de toekomst in app- en gameontwikkeling.

Pokémon Unite won niet alleen de beste game, maar was ook één van de winnaars in de categorie ‘Best Competitive’. In de game ga je de strijd aan in teamgevechten van vijf tegen vijf en kijk wie de meeste punten kan halen binnen de beschikbare tijd. Elke speler bestuurt één Pokémon, waarbij je kunt kiezen uit een van de vijf gevechtstypen: Attacker, Speedster, All-rounder, Defender en Supporter. De game is ook gratis te downloaden op de Nintendo Switch. In-game kan er wel geld gespendeerd worden, waar Willem een uitgebreide gids over schreef.

Wil je verdere inspiratie opdoen voor games en apps die in de prijzen zijn gevallen, dan kun je de hele lijst vinden op de officiële website van Google.

 

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Discussieer met ons mee!

DenHette

01 december 2021 16:01

#2682

Leuk spel ook! Al veel fun mee gehad. 

Ze hebben sinds launch ook al heel wat dingen weggegeven voor free to play spelers (verschillende Pokemon en 3x een volledige upgrade voor held items waar zoveel klachten over waren)

rob1N

02 december 2021 11:53

#2687

Free-to-Start*

Duncmasta

01 december 2021 16:42

#2684

Zeker een leuk spel. Het enige wat verbeterd kan worden naar mijn mening zijn betere opties voor communicatie. Soms is het jammer dat je een teamgenoot hebt, die de game niet helemaal begrijpt, bijvoorbeeld iemand die niet aangeeft welke lane hij neemt, niet rotate of niet (op tijd) bij Zapdos is. Aan de ene kant kan ik ook begrijpen dat de communicatieopties beperkt zijn vanwege The Pokémon Company en Nintendo, zodat het niet uit de hand loopt zoals bij League of League dat je van die toxic spelers hebt die noobs gaan bashen. Het moet namelijk voor iedereen leuk blijven, casual of pro.

of om een reactie achter te kunnen laten.