Pokémon Legends: Arceus nu ook volledig gedatamined

  • Nieuws

  • 20-01-2022 11:52

  • Robin

3

Nadat we dinsdag al een waarschuwing gaven dat Pokémon Legends: Arceus was gelekt, is de game nu ook gedumpt.

De game is nu overal op social media en fora te vinden en daarmee komen dus ook spoilers. Van muziek tot de volledige Pokédex. Mocht je dus blind het avontuur willen ingaan dan ben je gewaarschuwd.

Dankzij de datamine zijn er wel interessante feitjes over de game bekend geworden die niet onder spoilers vallen.

Het lijkt er dus op dat het spel speelt op Nintendo’s nieuwe online netwerk en dat deze meer gebruikt gaat worden.

LET OP: N1-UP zal geen gelekt materiaal delen, maar waarschuwt met dit bericht iedereen die spoilers wil vermijden tot de release op 28 januari.

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Discussieer met ons mee!

lifegiving

20-01-2022

#3266

Ik blijf even van social media af .. Ik wil het spel zelf kunnen ontdekken , zeker omdat het anders is dan de normale pokemon spellen.

Selan

20-01-2022

#3268

Thanks voor de heads-up! Vind het persoonlijk heel goed dat jullie geen gelekt materiaal zullen delen. Ik heb nauwelijks wat van de game gezien, anders dan de recente 13 minuten video die gepubliceerd was. Heb heel veel zin om er lekker in te gaan met zo min mogelijk informatie

oldman86

20-01-2022

#3274

Goed bezig mannen