Pokémon Legends: Arceus bestverkochte fysieke game van 2022 tot nu toe

  • Nieuws

  • 24 jul 22 om 22:50

  • Jeroen

  • 0

Via GamesIndustry.biz zijn er allerlei cijfers naar buiten gekomen over hoe goed games verkocht zijn in de eerste helft van dit jaar, en Nintendo mag ontzettend blij zijn met hoe goed Pokemon Legends: Arceus het doet!

Van alle fysieke games verkoopt Arceus namelijk het beste van allemaal in de periode januari tot en met juni 2022. Als je fysieke en digitale verkopen bij elkaar optelt staat deze titel nog steeds op een respectabele derde plaats, maar aangezien Nintendo geen verkoopcijfers van hun digitale games deelt, zou het kunnen dat de titel eigenlijk nog hoger eindigt.

Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar gaat het dit jaar een stuk beter, de totale verkopen zijn 13,5% gestegen. Van de 76,1 miljoen verkochte games waren er 32 miljoen fysiek, en 44 miljoen digitaal. Nogmaals, dit is zonder de cijfers van Nintendo’s eShop.

Wat wij als redactie zelf de leukste game uit 2022 tot nu toe vinden kun je lezen in dit artikel dat Erik schreef. Pokémon Legends: Arceus werd door onze Rik overigens ook behoorlijk goed gewaardeerd, lees hier zijn recensie!

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

First 4 Figures kondigt PVC-figure van Isabelle uit Animal Crossing aan

0

Nieuws First 4 Figures kondigt PVC-figure van Isabelle uit Animal Crossing aan

20-04-2024

0

Martijn

Waarom ik niet meer uitkijk naar een nieuwe F-Zero

5

Column Waarom ik niet meer uitkijk naar een nieuwe F-Zero

25-07-2022

6

Willem

Lanceertrailer voor Capcom Arcade 2nd Stadium

0

Media Lanceertrailer voor Capcom Arcade 2nd Stadium

24-07-2022

0

Jeroen

Reageer als eerste!