Pokémon HOME ondersteunt nu Legends: Arceus en Diamond & Pearl-remakes

5

Update 18-05-2022, 09:43: De update is nu live! Brilliant Diamond, Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus zijn vanaf nu compatibel met Pokémon Home.

Originele bericht 17-05-2022, 16:17:

De langverwachte update voor Pokémon HOME, die ondersteuning toevoegt voor de nieuwste Pokémon games, komt eraan!

Morgen komt update 2.0.0 voor Pokémon HOME uit, waardoor de app ondersteuning biedt voor de games Pokémon Legends: Arceus en Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl. Vanaf dan is het mogelijk om Pokémon uit deze spellen over te brengen naar Pokémon HOME, en vanuit daar weer door te sturen naar andere titels.

Omdat Pokémon Legends: Arceus zich in het verleden afspeelt, zitten de Pokémon niet in de gewone Pokéballs. Pokémon die je van Legends: Arceus naar andere spellen stuurt zitten daarom in een Strange Ball. Ditzelfde geldt ook andersom: Pokémon uit andere titels die je naar Legends: Arceus stuurt komen ook in een Strange Ball.

Deze infographic laat zien welke Pokémon games allemaal gaan werken met Pokémon HOME na de update

Wanneer je Pokémon uit Legends: Arceus naar Pokémon HOME stuurt, krijg je een Rowlett, Oshawott en Cyndaquil met maximale effort levels cadeau. Stuur je Pokémon uit Brilliant Diamond of Shining Pearl naar Pokémon HOME, dan ontvang je Turtwig, Chimchar en Piplup met hun hidden ability.

Pokémon HOME is de gratis app voor Switch en mobiele devices waarmee je Pokémon uit verschillende spellen kunt opslaan en weer kunt doorsturen. Er is ook een betaald abonnement waardoor je onder andere meer Pokémon kunt opslaan, en toegang hebt tot Pokémon Bank.

Ga jij Pokémon over en weer sturen tussen al jouw Pokémon games? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Recente artikelen

2

Special Wat spelen jullie dit weekend? [2 juli]

02-07-2022

1

Erik

0

Review The Legend of Bum-bo - Candy Crush in een wat smeriger jasje

02-07-2022

3

Randy

2

Nieuws Sea of Stars is uitgesteld naar 2023

02-07-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee!

rob1N

17-05-2022

#4977

haha ze dachten toch zeker niet dat ik die service non-stop aan zou laten staan? Ik heb HOME al geringe tijd stopgezet omdat er maandelijks gewoon lekker afgeschreven werd terwijl ik er vrijwel geen reet mee deed.

Yosher

18-05-2022

#4978

Deze service zou echt gewoon volledig gratis moeten zijn als je een abonnement hebt op NSO+EP. Beide services zijn echt te duur op zichzelf maar op deze manier zou het wat draaglijker zijn. 

Ik ga in ieder geval NOOIT een abonnement pakken op pokémon home. Wat een onzin. 

rob1N

18-05-2022

#4984

Dit zei ik ook tegen mezelf voordat ik toch liever al mn hard-werk pokemon wilde overzetten zodat ze nog van dienst konden zijn. Ze weten hier wel op een vuile manier geld uit te trekken hoor... Gewoon te weinig pc boxes in de game zodat je wel moet... Op zich is de service prima, maar het had nooit zoveel geld hoeven te kosten. Wat je zegt, je betaalt al voor een online lidmaatschap, dat is al genoeg. 

oldman86

18-05-2022

#4985

Yes eindelijk kan ik mijn shinys over zetten 

Lucas

19-05-2022

#5002

Godzijdank kun je ze ook naar Shining Pearl/Briliant Diamond en Arceus sturen. Ze moesten wel. :p