Pokémon GO onthult Season 9: Mythical Wishes

  • Nieuws

  • 29 nov 22 om 14:04

  • Evelyne

Niantic heeft nieuwe December content bekendgemaakt voor Pokémon Go. Er komen nieuwe raids aan, research breakthroughs en events.

Het nieuwe en negende seizoen heeft Mythical Wishes. Dit seizoen begint op één december 2022 10 uur ‘s ochtends en eindigt één maart 2023 10 uur ‘s ochtends (lokale tijd). Tijdens dit seizoen komen er events terug. Zo is er de Pokémon Go Tour, Winter Holiday, Lunar New Year en Valentijnsevent. Alle details zijn nog niet bekend maar op de officiële blog wordt wel al verteld wat fans kunnen verwachten. 

De Go Battle League: Mythical Wishes begint ook op 1 december, maar op een andere tijd: 10 uur ‘s avonds Nederlandse tijd. De Battle League rank wordt dan gereset. De rewards van het einde van het seizoen zijn verzilverbaar in het battle scherm. Meer details over de Cups, League en rewards zijn hier te vinden.

Ten slotte, maar zeker niet onbelangrijk komt er een Hoenn Mega Raid dag voor Pokémon Go op zaterdag 3 december van 2 uur ‘s middags tot 5 uur ‘s avonds (lokale tijd). Deze staan in het teken van Mega Blaziken , Mega Sceptile en Mega Swampert en kunnen ook shiny zijn. De speciale aanvallen Frenzy Plant voor Sceptile, Blast burn voor Blaziken en Hydro Cannon voor Swampert zijn ook beschikbaar. Hiervoor moet je wel de Pokémon vangen nadat je de raid hebt voltooid.

Wie van de drie Hoenn starters is jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Niantic

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

Duncmasta

29-11-2022

#7716‍

239 comments

Dit brengt wel weer leven in de brouwerij. Eindelijk nieuwe Mega Raid bosses die nuttig zijn en GBL werd ook stale met die saaie leagues waar je behoorlijk wat stardust/candy (xl) in je mons voor moet investeren.

rob1N

29-11-2022

#7722‍

668 comments

ja dat was het hele idee natuurlijk, overal weer extra zooi in moeten pompen om maar mee te kunnen blijven gaan... genereert meer omzetten he ;-)