Pokémon GO krijgt binnenkort bezoek van Ultra Beasts

1

Niantic teaset dat Ultra Beasts naar Pokémon GO komen. Op hun Twitterprofiel tonen ze een video met de buitenaardse Nihilego.

Het filmpje is niets meer dan een teaser: naast Nihilego, komt enkel een pak dat doet denken aan de Ultra Recon Squad uit Ultra Sun & Ultra Moon voorbij. Dit lijkt erop te duiden dat je deze speciale outfit nodig hebt om de Ultra Beasts te vangen.

Het is nog niet bekend wanneer de Ultra Beasts naar Pokémon GO komen, en wat voor mechanieken hiermee gepaard gaan. Deze bijzondere Pokémon doken voor het eerst op in Sun & Moon (2016) voor de Nintendo 3DS.

Pokémon GO is nog altijd even levendig als sinds haar introductie in juli 2016. Elke maand houdt Niantic een Community Day (in april was dit met Alolan Geodude), en een aantal dagen geleden eindigde het Water Festival.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

rob1N

25-05-2022

#5058

oh ja, die gaan ze natuurlijk niet allemaal tegelijk releasen maar 1 voor 1 met de nodige tussentijd, zoals ze ook met mega-evolutie doen... ergens moet een verdienmodel achter zitten, dus t zal mij benieuwen.