Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl ontvangen 1.1.2-patch

  • Nieuws

  • 02-12-2021 14:35

  • Rik

0

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl hebben een nieuwe update-patch gekregen. De meest recente versie van de games is vanaf heden versie 1.1.2. 

Officieel verhelpt de patch de volgende problemen volgens de patchnotes (vertaald):

  • Aantal problemen verholpen die voortgang in de game onder bepaalde omstandigheden verhinderden.
  • Sommige problemen verholpen voor een aangenamere gameplay-ervaring.

Online komen er nu echter ook berichten voorbij dat de grootste aanpassing geheim is gehouden: Een glitch die het mogelijk maakte om Pokémon te klonen lijkt niet meer te werken in versie 1.1.2. Ook is het maar de vraag of speedrunners hun records nog wel kunnen verbreken, zij maakten ook flink gebruik van een aantal glitches.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl kwamen op 19 november uit op de Nintendo Switch, vóór de release kregen de games nog een flinke update-patch met versie 1.1.0. Deze voegde zowel de postgame als extra animaties en cutscenes toe aan de games. Benieuwd of Brilliant Diamond of Shining Pearl wat voor jou is? Lees dan hier mijn review voor N1-UP!

Vind jij het jammer dat de grootste glitches die door de fancommunity gebruikt worden nu zijn verholpen? Of vind je het juist eerlijker op deze manier? Laat het ons weten in de comments! 

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.