Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl krijgen 1.1.0-update

  • Nieuws

  • 10 nov 21 om 19:56

  • Robin

  • 0

Nintendo maakt zojuist bekend dat Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl, nog voor de release, een 1.1.0-update krijgen.

Wanneer je 19 november 2021 de game opstart, krijg je de mogelijkheid om de 1.1.0 update te downloaden. Zeker doen, want de update voegt een hoop toe, waaronder post-game-content in de vorm van het Ramanas Park.  Mocht je de game digitaal kopen dan zit deze update al inbegrepen. Houd er rekening mee dat de update ongeveer 3GB zal zijn.

Inhoud van de update:

Ver. 1.1.0 (uitgebracht op 11 november 2021)

Toevoeging van communicatiefuncties voor Grand Underground, Super Contest Show, Union Room en Mystery Gift
Je kunt gebruikmaken van lokale en online communicatiefuncties van de Grand Underground, Super Contest Show en Union Room. Bovendien kun je geschenken ontvangen via de functie Mystery Gift. Toevoeging van content na het betreden van de Hall of Fame

Bepaalde content die speelbaar wordt nadat je de Hall of Fame hebt betreden, waaronder Ramanas Park, wordt in de update toegevoegd.
Opmerking: zelfs als je de Hall of Fame al hebt betreden voordat je de update downloadde, kun je door de update te downloaden de extra content spelen.

Toevoeging van enkele in-game tussenfilmpjes en animaties
Sommige tussenfilmpjes en animaties in de game zullen in de update worden toegevoegd, waaronder het eindfilmpje van de game en de animatie op het titelscherm die wordt afgespeeld bij het openen van de software.
Opmerking: je kunt de animatie van het titelscherm bekijken door de software op te starten met bestaande opslaggegevens en als je de update hebt geïnstalleerd. Zelfs als je de Hall of Fame al bent binnengegaan voordat de update is geïnstalleerd, kun je het eindfilmpje bekijken door daarna de Hall of Fame opnieuw te betreden.

Er zijn andere aanpassingen en correcties gedaan om de gameplay-ervaring te verbeteren.

Betreffende een geplande update na de release
Op de releasedatum van de software kunnen maximaal twee spelers lokaal en online spelen in de Union Room, en kun je de functies “Battle”, “Trade” en “Mix Records” selecteren. In een update die na de release van de software wordt uitgebracht, zal het maximum aantal spelers worden verhoogd en zullen de functies “Greeting” en “Capsule Decoration” beschikbaar komen.

Bovendien wordt ook het ruilen met behulp van de GWS in Jubilife City en het gebruik van de Colosseum-functie in Pokémon Centers toegevoegd in een update na de release.

Eerder berichtten we al dat Nintendo een nieuwe trailer toonde van Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.

Wat vind jullie van deze update? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo Benelux

Like dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

Eerste update voor Pepper Grinder aangekondigd

0

Nieuws Eerste update voor Pepper Grinder aangekondigd

24-04-2024

0

Thijmen

Thunderful kondigt nieuw deel van SteamWorld aan

0

Nieuws Thunderful kondigt nieuw deel van SteamWorld aan

10-11-2021

2

Erik

Pokémon BDSP deelt Ramanas Park-beelden vol met legendaries

4

Nieuws Pokémon BDSP deelt Ramanas Park-beelden vol met legendaries

10-11-2021

1

Mitch

Reageer als eerste!