PlatinumGames wil Bayonetta 3 ook graag aan je laten zien

  • Nieuws

  • 10-09-2021 17:43

  • Erik

  • Bron: VGC
2

Medewerkers bij PlatinumGames willen je dolgraag meer laten zien van Bayonetta 3. Het is echter niet aan hen om te bepalen wanneer dit is.

Hideki Kamiya, bedenker van de serie, hint dat Nintendo uiteindelijk zeggenschap hierover heeft. Hij zegt het volgende tegen VGC:

“Hoeveel iedereen ook roept dat ze meer willen zien, wij wachten ook echt, écht op het moment dat we het kunnen tonen. Iedereen die aan het project werkt is ontzettend trots op wat we aan het doen zijn. [..]

We hopen dat iedereen ons aanmoedigt, terwijl wij naar de finishlijn sprinten. Wij willen de game ook laten zien!”

Opperbaas bij PlatinumGames, Atsushi Inaba, voegt hieraan toe dat fans zich geen zorgen hoeven te maken over [de kwaliteit van] de game. “Alles is goed.” Het is overigens niet de eerste keer dat Kamiya zegt dat het aan Nintendo is om nieuws over de game te delen.

Deze teaser is het enige wat we tot nu toe van Bayonetta 3 hebben gezien.

Kamiya durft geen uitspraken te doen over nieuws in 2021

VGC vroeg daarnaast naar de belofte van Kamiya begin dit jaar, toen hij fans min of meer op het hart drukte dat we in 2021 nieuws over de game kunnen verwachten. Of dit nog steeds zo is? Wie weet. Hij zegt nogmaals dat dit buiten zijn controle is.

“Het was meer een niet vaststaande ‘er komt iets uit dit jaar’, maar als er een jaar is, dan moet er iets gebeuren, toch? Als je de voorgaande keer nog herinnert; toen zei ik dat iedereen Bayonetta 3 even moest vergeten – ondanks dat iedereen toen naar zijn status vroeg.

Ik moet dit standpunt vasthouden omdat het uiteindelijk niet onze beslissing is wat we zeggen en wanneer we dit doen.”

Bayonetta 3 is in het debuutjaar van de Nintendo Switch aangekondigd, tijdens de Game Awards eind 2017. Sindsdien heeft PlatinumGames niets meer getoond, en gaven ze fans elk jaar update dat de ‘ontwikkeling goed verliep’. Deze statusupdates zijn door fans tot memes gekroond.

Discussieer met ons mee!

Yosher

10 september 2021 18:04

#1406

Wie het ook voor het zeggen heeft, het is inmiddels gewoon tijd om eens iets te laten zien vind ik. Al is het met het bericht dat de ontwikkeling nog eventjes duurt. Een game aankondigen en dan vervolgens zo lang niks laten zien is echt irritant.

 

Maar goed, hopelijk wordt het het wachten waard. 

Rik

11 september 2021 17:34

#1412

Je begint toch langzamerhand medelijden te krijgen met Kamiya, ik begrijp best dat het heel irritant wordt als je constant lastig wordt gevallen door fans terwijl je niks mág vertellen behalve 'geduld A.U.B.'.

 

Ik zou hem bijna een hart onder de riem willen tweeten, maar ja: voor je het weet ben je geblockt

Login om een reactie achter te kunnen laten.