Pikmin Bloom viert vandaag haar eerste verjaardag

Het is feest in Niantic’s Pikmin Bloom. Precies vandaag bestaat de app één jaar. Dit moet natuurlijk gevierd worden. Hoe? Door een hele maand vol met evenementen!

In een officiele blog op de website van het spel bedanken de makers de community voor hun support over het hele jaar. Dit doen de makers met een klein bericht waarin zij ook verklappen dat er nog meer voor de spelers te wachten staat. Ook deelde Pikmin Bloom op twitter een tweet die hintte naar de viering van de app.

 

We hopen dat iedereen geniet van het lopen. We hopen ook dat iedereen geniet van de wereld bedekken  met prachtige bloemen en dat iedereen contact houdt met vrienden en familie met de Weekly challenges van afgelopen jaar. We hopen ook dat jullie enthousiast zijn voor wat we nog in petto hebben.

 

Als onderdeel van het vieren van de verjaardag van Pikmin Bloom vinden er de hele maand november veel  activiteiten en evenementen plaats. Het eerste evenement begint vandaag en eindigt op 14 november. Spelers hebben de mogelijkheid om de Gold seed te krijgen door activiteiten van de activiteitenlijst te voltooien. Deze Gold seed groeit in de “1st Anniversary Snack Decor Pikmin”, dus een klein cadeautje. 

Speel jij Pikmin Bloom? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Twitter

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo verandert releasedag van haar games

0

Media Luigi ontwaakt met nieuwe trailer Luigi's Mansion 2 HD

05-05-2024

1

Kitty

Mario_Tandwiel_update

2

Nieuws Nintendo Switch ontvangt firmware-update 15.0.1

01-11-2022

1

Evelyne

Bayonetta 3 – Betoverend, bizar en beter dan ooit!

9

Review Bayonetta 3 - Betoverend, bizar en beter dan ooit!

01-11-2022

8

Dennis

Reageer als eerste!