Pikmin Bloom komt eraan: laat binnenkort je wandelingen opbloeien

  • Nieuws

  • 27 okt 21 om 09:45

  • Kitty

  • 2

Het is eindelijk zover: de lancering van Pikmin Bloom gaat gebeuren. Vandaag is de app al beschikbaar in Australië en Singapore; volgens Niantic volgen de andere regio’s ‘snel’.

De mobiele game die is ontstaan uit een samenwerking tussen Pokémon Go-maker Niantic en Nintendo, is binnenkort te downloaden via de App Store en Google Play. Het spel omvat dagelijkse wandelingen om kiemplantjes te vinden, Pikmin uit kiemplantjes te plukken nadat ze zijn gegroeid, ze nectar te voeren en hun bloemblaadjes te verzamelen om ze later te planten, en nog veel meer. Hoe dat een fleurig geheel wordt, is te zien in de lanceertrailer:

Wat zijn Pikmin?
Pikmin zijn kleine, plantachtige wezentjes die overal om ons heen zijn, maar die je niet met het blote oog kunt zien. Met Pikmin Bloom kun je ze zien en er interactie mee hebben. Pikmin groeien uit zaadjes, en de Pikmin die je kweekt en plukt, volgen je overal. Ze zijn dol op nectar uit fruit en als je ze voert, krijgen ze bloemen op hun hoofd. Er zijn veel verschillende soorten Pikmin om tegen te komen en mee te spelen in Pikmin Bloom.

Lopen om meer Pikmin te laten groeien
Het belangrijkste in Pikmin Bloom is je dagelijkse wandeling. Als je loopt, vind je Pikmin-zaailingen langs je pad. Dus hoe meer je loopt, hoe meer je Pikmin-ploeg zal groeien. Je kunt Pikmin plukken van kiemplantjes nadat ze zijn gegroeid. Loop meer om meer vrienden te maken met Pikmin!

Wandel om bloemen te laten bloeien
Als je met je Pikmin loopt, gaan er bloemen bloeien langs je pad. Als je Pikmin nectar te eten krijgen van de verschillende vruchten die je in het spel oppakt, bloeien er prachtige bloemen boven op hun hoofd. Verzamel de bloemblaadjes om ze te planten terwijl je loopt en bloemen zullen bloeien met elke stap die je zet en een kleurrijk spoor achter je laten. Zie hoe de wereld tot leven komt als je hem transformeert om gedeelde sporen van bloemen te creëren!

Wandel om je herinneringen vast te leggen
Aan het einde van de dag kan je het aantal stappen dat je hebt gezet bekijken, evenals de routes die je hebt gelopen. Je kunt notities en foto’s aan je logboek toevoegen, zodat je van een gewone dag een speciale herinnering kunt maken. Pikmin kan ook ansichtkaarten van de bezochte plaatsen maken, die je kunt opslaan en bewaren, of in de app naar vrienden kunt sturen.

Een dag om met iedereen te wandelen
Pikmin Bloom zal maandelijks een Community Day-evenement organiseren, waar je samen met andere spelers kunt wandelen, planten en spelen. Blijf op de hoogte voor meer details!

Ga jij straks wandelen met Pikmin Bloom? Deel je verwachtingen in de comments!

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Nieuwe overzichtstrailer voor Monster Hunter Stories

0

Media Nieuwe overzichtstrailer voor Monster Hunter Stories

21-05-2024

1

Rik

Nieuwe trailer voor Triangle Strategy

3

Media Nieuwe trailer voor Triangle Strategy

27-10-2021

1

Rik

Enkel Japanse Super Mario 64 voor Nintendo Switch Online heeft rumble-functie

1

Nieuws Enkel Japanse Super Mario 64 voor Nintendo Switch Online heeft rumble-functie

27-10-2021

2

Sam

Discussieer met ons mee! 2

oldman86

27 okt 21 om 12:15

#2258‍

1191 XP | 223 comments

Ik ga het zeker spelen ben best hyped

Duncmasta

27 okt 21 om 17:56

#2263‍

1251 XP | 245 comments

Ik ga het ook zeker proberen. Ik ben benieuwd hoe het verschilt ten opzichte van die andere AR games van Niantic.