Paper Mario komt volgende week naar NSO + Uitbreidingspakket

  • Nieuws

  • 03-12-2021 13:07

  • Kitty

2

Paper Mario 64 wordt op 10 december, volgende week vrijdag, toegevoegd aan het uitbreidingspakket voor Nintendo Switch Online.

Paper Mario 64 is de allereerste game uit de Paper Mario-reeks, en één van de populairste. In deze RPG ga je als Mario op pad om Peach te redden, met een heel scala aan leuke side-kicks. De insteek van het papieren uiterlijk zorgden voor allerlei nieuwe mogelijkheden in gameplay en het vormgeven van de werelden.

Het Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket bevat ondersteuning voor Nintendo 64- en SEGA MegaDrive-spellen. Ook krijg je gratis toegang tot de Happy Home Paradise-uitbreiding van Animal Crossing: New Horizons. Het kost €39,99 voor een individueel abonnement, en €69,99 voor een familielidmaatschap tot acht personen. Tot nu toe kon je al aan de slag met Legend of Zelda Ocarina of Time, Super Mario 64, Mario Kart 64, Star Fox 64 (of Lylatwars), WinBack en Yoshi’s Story. Naast Paper Mario 64 zou ook Banjo Kazooie nog toegevoegd gaan worden, hierover is verder nog niets bekend.

Heb jij het uitbreidingspakket aangeschaft of ga je dat nu doen? Laat het weten in de comments!

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Discussieer met ons mee!

Yosher

03 december 2021 16:57

#2694

Wat zijn ze weer vrijgevig.

Zool

03 december 2021 17:22

#2695

De december klapper van Nintendo

 

of om een reactie achter te kunnen laten.