Pac-Man World Re-Pac hapt zich een weg naar de Switch

  • Nieuws

  • 28 jun 22 om 21:33

  • Jeroen

  • 0

Deze game kwam in het jaar 2000 al uit op de allereerste PlayStation, maar tijdens de Partner Showcase van vandaag is aangekondigd dat er een herziene versie naar de Nintendo Switch komt. En, we hebben een trailer en een releasedatum!

Pac-Man World Re-Pac is een 3D-platformspel met onze klassieke held Pac-Man in de hoofdrol. Je kent hem natuurlijk van de oude spellen, waarin hij in een doolhof heel snel alle snoepjes moest opeten en spoken moest ontwijken. In Pac-Man World is dat net even anders, want je loopt rond in 3D-omgevingen waarin je vijanden te grazen moet nemen, en je moet je familie redden. Het spel bevat zes levels, elk met een aantal sub-levels, die je moet voltooien. Als je deze allemaal hebt gehaald kun je overigens een versie van het originele spel Pac-Man vrijspelen! Hieronder kun je een trailer bekijken van deze net aangekondigde titel.

Like dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

1

Rik

Return to Monkey Island komt eerst naar Nintendo Switch

0

Nieuws Return to Monkey Island komt eerst naar Nintendo Switch

28-06-2022

3

Jeroen

Mega Man Battle Network Legacy Collection komt naar de Nintendo Switch

2

Nieuws Mega Man Battle Network Legacy Collection komt naar de Nintendo Switch

28-06-2022

5

Martijn

Reageer als eerste!