Overwatch 2 lanceert op 4 oktober voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 13 jun 22 om 11:15

  • Dennis

Op 4 oktober gaat Overwatch 2 in early access op verschillende platformen, waaronder de Nintendo Switch.

Met een splinternieuwe Release Date Reveal-trailer heeft Blizzard laten weten dat Overwatch 2 verschijnt in early access op 4 oktober. Het spel gaat op verschillende consoles (waaronder de Nintendo Switch) en de pc uitkomen. Cross-play en cross-progression worden daarbij ondersteund, waardoor je voortgang meegenomen wordt als je op verschillende platformen speelt.

Daarnaast maakt Blizzard bekend dat het player-vs-player deel van de game free-to-play wordt. Wel zijn er in-game aankopen mogelijk. Er komt verder nog een player-vs-enemy mode. Hiervan is niet bekend of deze ook gratis te spelen gaat zijn, of wel geld kost. Op 16 juni krijgen we meer info, want dan staat op YouTube een Reveal Event gepland.

Overwatch 2 is, net als zijn voorganger, een shooter waarin helden met allemaal specifieke eigenschappen centraal staan. Gevechten zijn vijf-tegen-vijf en vinden op verschillende maps plaats. Bij het uitkomen van Overwatch 2 is sowieso de nieuwe heldin Junker Queen uit te proberen.

Sta je te popelen om te gaan knallen in Overwatch 2, en met welke held ga je als eerste aan de slag? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Aandelen Nintendo dalen met 7,5% na matige Switch-verkopen

0

Nieuws Aandelen Nintendo dalen met 7,5% na matige Switch-verkopen

08-02-2023

2

Erik

Bijna helft van verkochte Nintendo Switch-games is digitaal

0

Nieuws Bijna helft van verkochte Nintendo Switch-games is digitaal

08-02-2023

1

Erik

Analyse: Wat kunnen we verwachten van de Nintendo Direct?

5

Nieuws Analyse: Wat kunnen we verwachten van de Nintendo Direct?

07-02-2023

7

Rik

Discussieer met ons mee! 3

ageQned

13-06-2022

#5391‍

185 comments

Is dit nou een compleet nieuw spel of heb je Overwatch 1 hier ook voor nodig?

Dennis

13-06-2022

#5393‍

42 comments

Dit is een nieuw deel, dus speelbaar zonder Overwatch 1. Wel lijkt het erop dat veel (alle?) helden uit het eerste deel terugkeren.

ageQned

14-06-2022

#5395‍

185 comments

Dankje duidelijk