Open in december de schatten van Dragon Quest Treasures

2

Square Enix heeft Dragon Quest Treasures aangekondigd, vooralsnog exclusief voor de Nintendo Switch. Deze actievolle spin-off verschijnt op 9 december 2022.

In Dragon Treasures is het aan jou en je zus om naar schatten te jagen! In de mysterieuze wereld van Draconia verslaan Erik en Mia om monsters en verzamelen ze de blinkende loot die ze achterlaten.

Dragon Quest Treasures is in essentie een actie-RPG. Verwacht het volgende:

  • Rekruteer iconische Dragon Quest-monsters om je te helpen in de strijd! Je gaat het gevecht aan met maximaal vier personages, welke allemaal handige vaardigheden hebben om je te helpen in de strijd. Je kunt zelfs op ze rijden of vliegen.
  • Je reist door een uitgestrekte wereld vol verrassingen en mysteries. Het is je doel om zoveel mogelijk geld te verzamelen met de schatten die je tegenkomt!
  • Erik keert terug van Dragon Quest XI, waar hij een van de hoofdpersonages was. Samen met zijn zus Mia, is het hun doel om een wereld te doorploegen vol schatten om te ontdekken. Nadat ze de vreemde wezens Porcus en Purrsula ontmoeten, gaat deze droom in vervulling.

Dragon Quest Treasures is aangekondigd tijdens de Nintendo Direct Mini: Partner Showcase van 28 juni.

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

johanjiro

29-06-2022

#5689

Altijd al groot DQ fan geweest. Ik ben erg benieuwd naar deze!

deejaydadream

29-06-2022

#5692

Ik ben fan van de mainline games, en kijk ook wel uit naar deze game. Wordt een druk rpg najaar op de switch met FF7 crisis core, xenoblade, deze en nog een paar titels.