Op een gigantische ruimtereis in No Man's Sky voor Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 10 feb 22 om 00:46

  • Erik

  • 1

Een van de meest gehypte games aller tijden komt naar de Nintendo Switch: No Man’s Sky. Een release staat gepland voor deze zomer.

In No Man’s Sky heb je een werkelijke gigantische melkweg tot je beschikking, vol met planeten om te ontdekken. Elke planeet is uniek (willekeurig gegenereerd), dus je weet nooit waar je terecht komt. Op de planeten vind je flora, fauna en allerlei gevaren.

De opzet van de game is dat je werkelijk alles kan doen wat je wil: wil je enkel stoere ruimtegevechten uitvoeren? Dat kan! Je verzamelde grondstoffen voor zoveel mogelijk rijkdommen verkopen? Toe maar! Ook kun je je ruimteschip zo upgraden, dat je op plekken komt die nooit iemand gezien heeft.

No Man’s Sky verscheen oorspronkelijk in 2016 op de PlayStation 4 en Xbox One. Bij zijn release werd de game door de torenhoge ambities wisselend ontvangen, maar in de jaren die volgden heeft Hello Games vele updates uitgebracht die de game verbeterden.

Bron: Nintendo Direct

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

stitch. – Handwerk wordt puzzelwerk

0

Review stitch. - Handwerk wordt puzzelwerk

03-05-2024

3

Dennis

Xenoblade Chronicles 3 regisseur deelt eerste details over gameplay en verhaal

4

Nieuws Xenoblade Chronicles 3 regisseur deelt eerste details over gameplay en verhaal

10-02-2022

6

Mitch

Mario Strikers: Battle League Football aangekondigd

9

Nieuws Mario Strikers: Battle League Football aangekondigd

10-02-2022

6

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

13 feb 22 om 21:39

#3669‍

5167 XP | 640 comments

Het is zeer indrukwekkend dat Hello Games No Man's Sky op de Nintendo Switch afgaand op deze eerste trailer heeft weten te te draaien maar als dit echt zo goed uitpakt dan kan ik niet wachten om portable mijn favoriete sciencefiction space game on the go te spelen!