Ontdek Hisui in 360°-video van Pokémon Legends: Arceus

  • Nieuws

  • 19 jan 22 om 21:08

  • Rik

  • 1

Sommigen hebben de game al op schimmige wijze in bezit, maar de rest moet nog anderhalve week wachten op de release van Pokémon Legends: Arceus. In aanloop naar de release draait de PR-machine van Nintendo en The Pokémon Company op volle toeren. Recent is er een 360°-video online geplaatst waarin de Hisui-regio te zien is.

De (youtube) video is het beste te bekijken op een smart device zodat de gyroscoop gebruikt kan worden om rond te kijken. In 360°-video’s speelt het filmpje zich niet alleen voor de kijker af, maar kan je vrij rond kijken. De 360°-trailer laat de Hisui-regio zien terwijl het mannelijke personage erdoor heen trekt. Hierbij maakt hij gebruik van de verschillende berijdbare Pokémon, achtereenvolgens liften we mee met Wyrdeer, Hisuian Braviary en Basculegion. Onderweg komen we links, rechts, boven en onder ons verschillende Pokémon tegen in hun natuurlijke omgeving. Ook de professor van deze game laat zich even zien aan wie op tijd naar links kijkt. De trailer eindigt met een shot waarin het personage uitkijkt op Mount Coronet. Bekijk de trailer hieronder:

Wie meer te weten wil komen over de aanstaande Pokémon spin-off kan de ruim tien minuten durende gameplay-trailer bekijken.

Pokémon Legends: Arceus komt op 28 januari uit voor de Nintendo Switch.

Geeft deze nieuwe blik op de Hisui-regio jou meer vertrouwen in Pokémon Legends: Arceus of ben jij juist niet onder de indruk? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

0

Nieuws Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

28-03-2024

0

Thijmen

Systeemupdate Nintendo Switch 13.2.1: Meer stabiliteit

3

Nieuws Systeemupdate Nintendo Switch 13.2.1: Meer stabiliteit

20-01-2022

2

Robin

Banjo-Kazooie vanaf deze week speelbaar via NSO + Uitbreidingspakket

5

Nieuws Banjo-Kazooie vanaf deze week speelbaar via NSO + Uitbreidingspakket

19-01-2022

4

Erik

Discussieer met ons mee! 1

lifegiving

21 jan 22 om 11:10

#3282‍

2141 XP | 350 comments

Ik vind dit soort filmpjes altijd zo gaaf.. kan je beetje voorstellen hoe vr Pokemon gaat . Op zich lijkt de overgang van vliegen naar surfen naar op een hert zitten best vloeiend ben benieuwd of ze ooit een game op deze manier gaan maken