Online anime-serie gebaseerd op Pokémon Legends: Arceus aangekondigd

  • Nieuws

  • 27 feb 22 om 16:01

  • Rik

  • 1

De Pokémon Presents-presentatie heeft weer flink wat nieuwigheden in de wereld van Pokémon onthuld. Een van de kleinere aankondigingen was een online anime-serie die gebaseerd is op het Hisui uit Pokémon Legends: Arceus.

De serie moet nog dit jaar uitkomen. Er is buiten de setting nog niets bekendgemaakt over het verhaal van de serie, behalve de bevestiging dat het een originele verhaallijn betreft. Het zal dus geen geanimeerde versie worden van de gebeurtenissen uit Pokémon Legends: Arceus. De naam van de online-serie is ook nog onbekend. Er is een stukje concept-art getoond. Hierin is een kind te zien in een besneeuwd bosgebied, waarschijnlijk de Alabaster Icelands. Er is een schaduw op de voorgrond te zien van een Hisuian Zorua.

Dit is niet de eerste keer dat Pokémon een online anime-serie maakt naast de hoofdserie met Ash Ketchum in de hoofdrol. Pokémon Evolutions werd bijvoorbeeld ter ere van de vijfentwintigste verjaardag van de Pokémon-serie gemaakt.

Vond jij de vorige mini-series leuk genoeg om deze nieuwe Hisui-serie een kans te geven? Of kan jij juist niet wachten om meer te weten te komen over de wereld uit Pokémon Legends: Arceus? Laat het ons weten in de comments! 

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

0

Nieuws Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

20-04-2024

1

Martijn

Pokémon Scarlet & Violet wordt open wereld, met unieke outfits per versie

7

Nieuws Pokémon Scarlet & Violet wordt open wereld, met unieke outfits per versie

27-02-2022

5

Kitty

Pokémon Legends: Arceus krijgt later vandaag een gratis content update

4

Nieuws Pokémon Legends: Arceus krijgt later vandaag een gratis content update

27-02-2022

2

Ness

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

28 feb 22 om 00:52

#3882‍

5393 XP | 1039 comments

Hmmm, misschien gewoon weer zo'n short animation reeks ala Legends en Evolutions