Officiële Super Smash Bros toernooi gaat in 2022 van start

1

Nintendo of America en Panda Global werken samen om het eerste Noord-Amerikaans circuit op te zetten. Zowel Super Smash Bros. Ultimate als Melee zijn beide speelbaar.

Een kleine maand geleden kwam update 13.0.0 uit voor Super Smash Bros. Ultimate. Met daarbij Sora als de laatste DLC vechter. Ook al zien zullen er geen nieuwe spirit events komen. Maar Nintendo is nog niet klaar met Super Smash Bros. Ultimate en Super Smash Bros. Melee.

Bill Trinen van Nintendo of America zei het volgende over deze samenwerking (vertaald):

“Deze samenwerking met Panda Global is de volgende stap in Nintendo’s inspanningen om een consistentere, leukere en gastvrijere competitieve omgeving te creëren voor onze spelers en fans. We zijn er trots op dat we samen met een organisatie als Panda Global de steeds groter wordende competitieve Super Smash Bros. gemeenschap kunnen ondersteunen en een ruimte kunnen creëren waar alle spelers hun competitieve vaardigheden kunnen testen en aanscherpen.”

Wij hebben nog niks gehoord over een Europees of Nederlands variant voor dit toernooi. Mochten we in de toekomst iets horen hierover laten we jullie dit natuurlijk weten.

Hopen jullie op een Europees of Nederlandse versie van dit toernooi? Wat vinden jullie ervan dat Ultimate en Melee samen speelbaar zijn? Laat het ons weten in de comments.

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Discussieer met ons mee!

rob1N

24 november 2021 08:41

#2627

Het zou leuk zijn om nieuwe gezichten te zien en daarmee ook verrassende character keuzes. Joker heb ik ondertussen wel gezien.

of om een reactie achter te kunnen laten.