Officiële Cuphead Switch-controllers aangekondigd

  • Nieuws

  • 3 jun 22 om 15:56

  • Rik

  • 0

Op hun officiële Twitter-account heeft Studio MDHR (de makers van Cuphead) laten weten dat er officiële Cuphead Switch-controllers beschikbaar zijn. Het gaat niet om de officiële Switch Pro-controller, maar om controllers van het bedrijf PowerA. PowerA-controllers zijn op hun beurt wel onder licentie van Nintendo gemaakt.

De controllers zijn vanaf 30 juni beschikbaar. Er zijn drie Cuphead-designs beschikbaar. Ms. Chalice, Mugman en Cuphead zelf. De ontwerpen zijn ook beschikbaar als Xbox controllers. Omdat het niet gaat om officiële Pro-controllers ontbreken er een aantal functies. Het gaat specifiek om HD rumble, IR (infrarood) en NFC (Amiibo). Wel ondersteunen de controllers motion control en zijn er twee extra mappable Advanced Gaming Buttons toegevoegd.

Je kunt de controllers bestellen op de site van PowerA voor $54,99 (grofweg €50,- afhankelijk van de wisselkoers). Er zijn ook andere ontwerpen beschikbaar, waaronder Pokémon, Animal crossing, Zelda en Mario.

Schaf jij een Cuphead-controller aan of hou jij het bij je Joy-con? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

0

Nieuws Eiyuden Chronicle krijgt vervolg ondanks overlijden van bedenker

19-04-2024

3

Rik

Alles wat je moet weten over Pokémon GO Fest 2022

1

Special Alles wat je moet weten over Pokémon GO Fest 2022

04-06-2022

7

Icelos

Pokémon Unite kondigt Delphox aan

2

Nieuws Pokémon Unite kondigt Delphox aan

03-06-2022

3

Rik

Reageer als eerste!