Octopath Traveler II is voor 90% compleet

0

Square Enix heeft in een interview bevestigd dat Octopath Traveler II voor 90% af is. Hierdoor is de releasedatum zeer haalbaar

In de Nintendo Direct Showcase werd bekend gemaakt dat Octopath Traveler II in het begin van 2023 naar de Nintendo Switch komt. In een interview vertelde ontwikkelaar Square Enix aan Famitsu hoe de vorderingen zijn met het spel. Hierin werd verteld dat de voortgang van het spel zeer goed loopt. De releasedatum van 24 februari 2023 is daarom haalbaar. Square Enix heeft al 20 minuten gameplay van Octopath Traveler II gedeeld op de Tokyo Games show.

In een stukje van het gesprek (vertaald door Noisy Pixel) bevestigd de Studio dat 90% van de ontwikkeling van Octopath Traveler II af is. Ook werd tegen de fans verteld dat ze nog even geduld moeten hebben om meer informatie te verkrijgen over het tweede deel in de serie.

“We zijn super enthousiast om eindelijk bekend te maken dat Octopath Traveler II’ 90% gevorderd is. We zijn bezig met het laatste stukje en vragen jullie daarom om nog even geduld te hebben. Blijf op de hoogte voor verdere informatie die nog gedeeld gaat worden.”

Denken jullie dat Octopath Traveler II de releasedatum haalt? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!