No Man's Sky op Nintendo Switch ontvangt technische analyse

  • Nieuws

  • 19 okt 22 om 08:39

  • Erik

  • 0

No Man’s Sky op de Nintendo Switch heeft een technische analyse gekregen van Digital Foundry. Het platform noemt de game “gecomprimeerd, maar geschikt om te spelen”.

Het gigantische openwereldspel No Man’s Sky moet wat inleveren ten opzichte van zijn grote broertjes. De resolutie in TV-stijl is 1152×648 en in handheldstijl 896×504. Vooral op grote televisies is deze lagere resolutie zichtbaar. Als je in handheldstijl speelt, is de lagere resolutie minder opvallend.

De framerate zit op 30 beeldjes per seconde gemiddeld, maar soms daalt deze tot hoog- of lager in de twintig. Soms ook zonder zichtbare reden, dus als er niet veel op het scherm gebeeurd. Digital Foundry noemt het niet slecht, maar wel onstabiel.

Concessies of niet: Nintendo Switch-eigenaren hebben wél de volledige versie van No Man’s Sky. Ook de meest recente Waypoint-update is beschikbaar. De game is sinds 7 oktober verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Hoe ervaar jij No Man’s Sky op de Nintendo Switch? Ben je het eens met Digital Foundry?

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

The Legend of Heroes: Trails to Azure komt op 17 maart naar de Switch

0

Nieuws The Legend of Heroes: Trails to Azure komt op 17 maart naar de Switch

19-10-2022

1

Rik

Nieuwe Zelda: Breath of the Wild-iconen voor NSO

2

Nieuws Nieuwe Zelda: Breath of the Wild-iconen voor NSO

18-10-2022

2

Evelyne

Reageer als eerste!