NIS America onthult Europese releasedatum voor JRPG Monark

  • Nieuws

  • 12 okt 21 om 16:59

  • Erik

  • 0

NIS America heeft aangekondigd dat Monark op 25 februari 2022 naar de Nintendo Switch komt in Europa.

Om de releasedatum te vieren, is er een nieuwe trailer van het spel uitgebracht. Deze focust zich op de compagnons die je tegenkomt in deze duistere reis.

In Noord-Amerika mogen ze drie dagen eerder van het spel genieten, op 22 februari. Japanners kunnen zelfs al op 14 oktober met het spel aan de slag,

Monark speelt zich af in een wereld getroffen door de mysterieuze, dodelijke en gekmakende Mist. Vanuit de Shin Mikado Academy ga jij daarom naar de Otherworld, een dimensie vol met demonen. Hier vecht jij je een weg tegen de zeven krachtige ‘Pactbearers’ die jouw school onder hun controle hebben. Vanuit een Persona-achtige opzet, switch jij tussen de twee dimensies om de Academy te redden en de vele mysteries rondom de Mist op te lossen.

Verwacht het volgende:

  • Een JRPG waarin jij vecht met een leger aan ‘Fiends’. De kracht van deze Fiends komt vanuit jouw Ego: hoe groter deze is, hoe meer kracht ze hebben.
  • Ontgrendel verschillende Fiends, elk met hun eigen uiterlijk en vaardigheden. Via een tactisch turn-based-gevechtssysteem commandeer jij ze op weg naar de overwinning.
  • Wandel rond in de twee verschillende versies van de Shin Mikado Academy. Blijf echter niet te lang in de ‘gewone’ wereld: voor je het weet, word je geconsumeerd door de mist. Je doel is om zo snel een mogelijk een weg te vinden naar de Otherworld.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Metroid Prime 3

2

Nieuws Metroid Dread zorgt voor piek in Metroid-Virtual Console verkopen.

13-10-2021

3

Rik

Originele Corpse Party lanceert later deze maand op Nintendo Switch

0

Nieuws Originele Corpse Party lanceert later deze maand op Nintendo Switch

12-10-2021

0

Erik

Reageer als eerste!