Nintendo voegt schattige Pikmin-strips toe aan Pikmin website

  • Nieuws

  • 28 jun 23 om 17:39

  • Thijmen

Nintendo heeft in trend met de naderende release van Pikmin 4 verschillende schattige Pikmin-strips aan de officiële Pikmin website toegevoegd.

Nintendo lanceerde een tijdje terug de officiële Pikmin 4 website en nu zijn er dus zes strips aan de website toegevoegd. Ze zijn alle zes handgetekend in mangastijl en gaan vaak over de verschillende vaardigheden van de Pikmin. Ook de nieuwe Pikmin hond Oatchi komt in de strips voor.

Alle strips zijn erg leuk om te lezen omdat ze ergens wel een grappig moment bevatten. Zo nemen Pikmin in een van de strips per ongeluk de zaadjes van een watermeloen mee in plaats van de watermeloen zelf of lopen drie Pikmin zonder dat ze het doorhebben de tong van een vijand op in plaats van de regenboog.

Heb jij een van deze Pikmin strips al voorbij zien komen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Pikmin 4 officiële website

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 17 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

0

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

1

Karlijn

Activison heeft spijt dat Call of Duty niet op de Switch verscheen

7

Nieuws Activison heeft spijt dat Call of Duty niet op de Switch verscheen

28-06-2023

3

Robin

Disney Illusion Island krijgt Story Trailer

0

Nieuws Disney Illusion Island krijgt Story Trailer

28-06-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Paul

28 jun 23 om 21:47

#10528‍

3069 XP | 516 comments

Haha sommige zijn wel heel morbide en spelen leuk in op situaties die je overkomen in Pikmin games! Nog een paar weekjes