Nintendo patcht binnenkort Splatoon 3-glitch omtrent Superzeeslakken

  • Nieuws

  • 28 sep 22 om 09:52

  • Erik

Nintendo brengt binnenkort een patch uit voor Splatoon 3. Verscheidene spelers hebben hun Superzeeslakken (Super Sea Snails) niet ontvangen na het Splatfest.

De patch moet ervoor zorgen dat iedereen die een team gekozen heeft in het Splatfest én het eindresultaat hebben gezien, alsnog hun Superzeeslakken krijgen. Dit brengt het Nintendo’s officiële Twitteraccount voor Nieuw-Zeeland en Australië naar buiten.

Ze maken hun excuses voor het ongemak.

Superzeeslakken

Een Superzeeslak (Super Sea Snail) is een van de zeldzaamste voorwerpen in Splatoon 3. Je kunt deze gebruiken om de statistieken van je kleren opnieuw te rollen óf hun sterrenwaarde te verhogen. Doe je dit laatste, dan krijgt je kleding onder andere meer ontgrendelbare vaardigheden.

Deze voorwerpen worden normaliter enkel gegeven aan het eind van een Splatfest, zoals die in het weekend van 24 september. Hoe beter je presteert, hoe meer je er ontvangt.

Een Superzeeslak in Splatoon 3

Maandag kwam naar buiten dat Team Werktuigen het eerste echte Splatfest in Splatoon 3 had gewonnen. In tegenstelling tot Splatoon 2, kun je ditmaal uit drie verschillende teams kiezen.

Splatoon 3 is sinds 9 september 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Alles over Splatfests

Heb jij al een aantal van die felbegeerde Superzeeslakken in handen? Of liep jij ook buiten de boot bij het afgelopen Splatfest? Laat het weten in de reacties!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Lijst met alle Mystery Gift-codes in Pokémon Scarlet & Violet

03-12-2022

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

1

Nieuws Wat spelen jullie dit weekend? [3 december]

03-12-2022

2

Erik

8 Nintendo Switch-games voor december 2022

0

Nieuws 8 Nintendo Switch-games voor december 2022

03-12-2022

3

Erik

Discussieer met ons mee! 1

Swift

29-09-2022

#6880

14 comments

Ah mooi. Ik dacht al dat ik niks kreeg, omdat ik niet bij het winnende team zat.