Nintendo onderzoekt bug in Fire Emblem Engage's Relay Trials

  • Nieuws

  • 25 jan 23 om 08:31

  • Erik

Nintendo laat weten dat ze op dit moment een bug in Fire Emblem Engage onderzoeken. Deze treedt op bij de coöperatieve Relay Trial-modus.

De bug treedt op als je ’take over’ selecteert na ‘random’ in Relay Trials. De game meldt dat er geen data is om over te brengen, en je de gevechtsmap niet kan starten. Op Twitter maken ze hun excuses voor het ongemak die de bug veroorzaakt en zeggen ze te kijken waar het vandaan komt.

Relay Trials is een coöperatieve modus waarin je met andere spelers bepaalde uitdagingen kunt completeren. Je doet dit samen met vrienden of met willekeurige mensen online. Je kunt zelf een gevecht starten, maar ook meedoen aan die van een ander via codes. Relay Trials zijn pas beschikbaar bij het vrijspelen van de Tower of Trials.

Screenshot van Relay Trials in Fire Emblem Engage

Screenshot van een Relay Trial in Fire Emblem Engage, via de lichtgevende Access Points kun je personages naar de map sturen

Fire Emblem Engage ligt sinds 20 januari in de winkelschappen voor de Nintendo Switch. Rik zegt over de game in onze review: “De Emblem Rings en toevoeging van het Break-systeem brengen een nieuwe gelaagdheid aan die de serie na drie decennia naar nog grotere hoogte brengt.”

Ben jij de bug al tegengekomen? Heb jij deze multiplayermodus al geprobeerd? Laat het weten in de reacties!

Bron: Nintendo

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Reageer als eerste!