Nintendo laat weten dat ze "veel" nieuwe games gaan uitbrengen dit jaar

  • Nieuws

  • 14 mei 21 om 12:22

  • Erik

Nintendo-president Shuntaro Furukawa belooft dat we dit jaar “veel nieuwe software” va Nintendo mogen verwachten. Dit zegt hij tijdens een Q&A-briefing met investeerders.

“Beginnend met het eerste kwartaal, releasen we dit fiscale jaar veel nieuwe software. Wij denken dat dit helpt om het aantal gebruikers dat op de Nintendo Switch speelt continu te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan mensen die al even niet op de Nintendo Switch gespeeld hebben of volledig nieuwe gebruikers zijn.” Furukawa benoemt geen specifieke games.

Hij vertelt daarnaast dat een hoop mensen op dit moment Capcom’s Monster Hunter Rise spelen, hoewel het aantal actieve spelers wel iets is gedaald ten opzichte van de release van Animal Crossing: New Horizons.

Het lijkt een beetje gek dat Furukawa zoiets zou zeggen (het is immers logisch dat Nintendo games maakt), maar het statement bevestigt dat er meer in de pijplijn ligt dan wat er vooralsnog aangekondigd is. Volgens Nintendo’s officiële releaselijst kun je op dit moment voor 2021 uitkijken naar Mario Golf: Super Rush, de HD-remaster van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD en Pokémon Brilliant Diamond en Shiny Pearl.

We achten de kans groot dat we tijdens de E3 meer gaan zien! Zou een van die spellen een nieuwe Donkey Kong-game zijn?

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Downloadcodes 3DS en Wii U eShop bruikbaar tot 3 april

0

Nieuws Downloadcodes 3DS en Wii U eShop bruikbaar tot 3 april

29-03-2023

1

Evelyne

Kraino Origins – Graaf niet je eigen graf!

0

Review Kraino Origins - Graaf niet je eigen graf!

29-03-2023

3

Evelyne

E3 2023 wordt mogelijk gecanceld

8

Nieuws E3 2023 wordt mogelijk gecanceld

29-03-2023

3

Robin

Reageer als eerste!