Nintendo laat weten dat ze "veel" nieuwe games gaan uitbrengen dit jaar

  • Nieuws

  • 14 mei 21 om 12:22

  • Erik

  • 0

Nintendo-president Shuntaro Furukawa belooft dat we dit jaar “veel nieuwe software” va Nintendo mogen verwachten. Dit zegt hij tijdens een Q&A-briefing met investeerders.

“Beginnend met het eerste kwartaal, releasen we dit fiscale jaar veel nieuwe software. Wij denken dat dit helpt om het aantal gebruikers dat op de Nintendo Switch speelt continu te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan mensen die al even niet op de Nintendo Switch gespeeld hebben of volledig nieuwe gebruikers zijn.” Furukawa benoemt geen specifieke games.

Hij vertelt daarnaast dat een hoop mensen op dit moment Capcom’s Monster Hunter Rise spelen, hoewel het aantal actieve spelers wel iets is gedaald ten opzichte van de release van Animal Crossing: New Horizons.

Het lijkt een beetje gek dat Furukawa zoiets zou zeggen (het is immers logisch dat Nintendo games maakt), maar het statement bevestigt dat er meer in de pijplijn ligt dan wat er vooralsnog aangekondigd is. Volgens Nintendo’s officiële releaselijst kun je op dit moment voor 2021 uitkijken naar Mario Golf: Super Rush, de HD-remaster van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD en Pokémon Brilliant Diamond en Shiny Pearl.

We achten de kans groot dat we tijdens de E3 meer gaan zien! Zou een van die spellen een nieuwe Donkey Kong-game zijn?

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

1

Dennis

Nintendo Switch Lite Geel

0

Nieuws Nintendo ziet nog ruimte voor groei Nintendo Switch in Europa

14-05-2021

1

Erik

Gerucht: Nieuwe Donkey Kong-game in de maak van team Super Mario Odyssey

1

Nieuws Gerucht: Nieuwe Donkey Kong-game in de maak van team Super Mario Odyssey

12-05-2021

1

Erik

Reageer als eerste!