Nintendo gaat bug patchen in NSO-versie Kirby 64: The Crystal Shards

  • Nieuws

  • 30-05-2022 13:05

  • Dennis

0

Nintendo geeft aan een bug te hebben gevonden in de Nintendo Switch Online-versie van Kirby 64 en gaat deze aanpakken.

Twee weken geleden berichtten we over een bug in Kirby 64: The Crystal Shards voor Nintendo Switch Online+. Door deze fout kan het voorkomen dat de speler bevriest wanneer je schade oploopt in één van de onderwaterlevels in Kirby 64.

Nintendo of America heeft in een tweet laten weten dat ze op de hoogte zijn van een bug in de game, en dat ze deze begin deze week zullen aanpakken door middel van een patch. Het is niet helemaal bevestigd dat de bug waar Nintendo het over heeft de onderwater-bug is. Die kans is wel groot, gezien meerdere gebruikers deze fout hebben gemeld en het dus een veelvoorkomend probleem lijkt.

Het is niet de eerste keer dat Nintendo een Nintendo 64-game in de NSO+ app verbetert. Eerder werd The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time al aangepakt. Ook Paper Mario had in het begin wat problemen welke nu opgelost zijn.

Heeft de bug ervoor gezorgd dat jij Kirby 64 niet kon uitspelen? En ga je de game weer oppakken na de patch? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!