Nintendo France deelt volledige Mario Strikers-match

  • Media

  • 16 mei 22 om 17:21

  • Rik

Ooh la la, Nintendo France heeft een petit surprise voor ons. Het officiële Franse Youtube-kanaal van Nintendo heeft namelijk een video online geplaatst van een volledige match in Mario Strikers: Battle League Football.

Deze video komt in navolging van het openingsfilmpje dat onlangs online kwam. De video duurt zo’n zeven minuten en heeft een Franse voice-over met commentaar. Team Mario neemt het op tegen team Bowser. De locatie waarop gespeeld wordt is een combinatie van het Royaume Champignon (het Mushroom Kingdom) en het Chateau Bowser (Bowser’s Castle).

In de match zien we verschillende mechanics en personages voorbij komen. Mario maakt de match af met een Hyper Strike.

Mario Strikers: Battle League komt uit op 10 juni voor de Nintendo Switch.

Word jij enthousiast na het zien van deze match? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Stel items zelf in met de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe update

2

Nieuws Stel items zelf in met de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe update

07-12-2022

5

Evelyne

Top 15 meest gedownloade Nintendo Switch-games [November 2022]

1

Nieuws Top 15 meest gedownloade Nintendo Switch-games [November 2022]

07-12-2022

4

Evelyne

Hoofdafbeelding van Mario Kart 8 Deluxe DLC en de nieuwe circuits

6

Special Mario Kart 8 Deluxe DLC: alles over de circuit-uitbreidingspas

07-12-2022

13

Rik

Discussieer met ons mee! 12

Yosher

16-05-2022

#4945

674 comments

Beetje vreemd dat (alleen) Nintendo France hiermee komt maar goed, het ziet er wel tof uit. Kijk er ook echt naar uit, al ben ik nog steeds bang dat Nintendo dat hele finish-it-later principe ook hier weer op heeft geforceerd....

Mitch

16-05-2022

#4946

298 comments

Sacre bleu!

Ik blijf er bij dat deze game iets mist. Het is allemaal wat braafjes en sloom, de X-factor ontbreekt.

Apenknul

16-05-2022

#4951

400 comments

Ik begrijp wat je bedoeld. Ik heb ook het gevoel dat er iets niet is, ondanks dat ik de vorige games niet heb gespeeld, maar ik weet niet wat precies. Desondanks wil ik deze game wel kopen, tho.

Zool

17-05-2022

#4970

225 comments

Superenthousiaste voiceovers, minder clean look, meer effecten en vooral een hogere franerate. Dit lijkt 30fps en komt daarmee sloom over

DenHette

17-05-2022

#4971

34 comments

Ik wacht persoonlijk al jaren op een nieuwe Strikers (grote fan van Charged, ondanks dat voetbal me niks zegt). Ik begrijp exact wat je bedoeld. Deze Strikers weet me uit de trailers nog niet helemaal te overtuigen. Halen doe ik hem sowieso, maar ik denk niet dat deze entry ervoor gaat zorgen dat ik de Wii kan opbergen.

Het ziet er allemaal een beetje traag en impactloos uit (kan zijn omdat je zelf niet aan de knoppen zit natuurlijk) en ik maak me een beetje zorgen over het ontbreken van de minions, allemaal main characters in een team voelt vooralsnog een beetje fout.

Goed, ik kan ernaast zijn en op zich hoeft de ene entry in de serie de andere ook niet volledig te vervangen. De GameCube en Wii games hebben ook elk hun eigen speelstijl en mood.

Rik

16-05-2022

#4949

484 comments

Voulez vous coucher... ahum, jouer Mario Strikers avec moi?

Ik heb de X-factor van de vorige edities ook nooit begrepen, dus daar kan ik geen oordeel over vellen. Aan de andere kant is het wel gewoon van Next Level Games zelf dus de kwaliteit zal wel goed zitten. 

Yosher

16-05-2022

#4958

674 comments

Dat is helaas geen gegeven. Camelot van Mario Tennis en Golf hebben er de laatste paar delen ook een rommel van gemaakt (imho), en ook Nintendo zelf brengt weleens een flinke drol uit op de markt. 

De ontwikkelaar zegt dus helaas niet altijd alles, al denk ik dat hier met deze Mario sport games Nintendo weer teveel probeert te forceren dat de series gewoon totaal verpest. 

Ik hoop echt van harte dat ze dat bij Strikers niet hebben gedaan.... deze game MOET gewoon vanaf dag 1 awesome zijn en niet tal van updates nodig hebben voor een volledige ervaring. 🙁 Maar wat dat betreft begin ik mijn vertrouwen in Nintendo in het algemeen te verliezen als het op spin off games als dit aankomt. 

lifegiving

16-05-2022

#4954

246 comments

kben super hyped hierover , hoop echt dat het smooth speelt !

rob1N

17-05-2022

#4965

625 comments

Geen F-Zero meer maken omdat ze niet weten wat ze er voor nieuwe gimmicks in kunnen stoppen maar dan met de zoveelste mario strikers aan komen zetten. Nee dit is lekker anders dan voorgaande delen -_-

Het speelveld oogt voor mij te klein ook. Ik ben sowieso al geen voetbalfan. Ik heb wel de eerste mario voetbalgame ooit gekocht op de cube en dat was nog wel 'aardig' maar ook niet veel gespeeld omdat het zo snel verveelde. Ik denk dat dit met battle laugue football niet anders zal zijn.

Yosher

17-05-2022

#4968

674 comments

Uhm, dit is pas de derde Mario Strikers, en de eerste sinds 2007. Waar haal je dat "zoveelste" vandaan? Of bedoel je de zoveelste "Mario SPORT" game? En zelfs dan vind ik het, met alle respect, een beetje een overdreven uitspraak hier.

 

Daarnaast zijn er ook veel mensen die hier echt een nieuw deel van wilde hebben, net als F-Zero. Men was er alleen niet zo vocaal over zoals F-Zero vanwege verschillende redenen, zoals het feit dat er nog genoeg andere Mario games zijn, en het feit dat een nieuwe Mario Strikers heel onwaarschijnlijk leek alleen al omdat Nintendo strenger lijkt geworden met de Mario serie.

Zelf was ik in ieder geval ontzettend blij met deze aankondiging, net zoals ik dat met een nieuwe F-Zero zou zijn.

 

Edit: moet er wel nog even aan toevoegen dat ik het wel volledig met je eens ben in het licht dat ze geen nieuwe F-Zero games maken omdat ze geen nieuwe gimmicks kunnen verzinnen maar wel andere games keer op keer met weinig vernieuwing uitbrengen. Al vind ik Mario Strikers in dat opzicht ook een slecht voorbeeld, gezien in dit deel wel redelijk wat nieuwe dingen zijn geïntroduceerd die in de vorige delen niet zaten. 

rob1N

18-05-2022

#4987

625 comments

Uhm, leek een nieuwe Mario Strikers jou onwaarschijnlijker dan een nieuwe F-Zero? Nou, think again =P

M'n vergelijking met F-Zero komt een beetje vanuit die opmerking die in mijn hoofd spookt dat een nieuwe game binnen een bepaalde franchise 'vernieuwend' aan moet voelen. Als ik kijk naar deze gameplay beelden zie ik echt niks nieuws behalve wat van die debiele Mario trucjes. De Mario sports zijn imo echt niet zo replay gevoelig. Na een paar matches heb ik het wel gezien. Mario is daarnaast wel meer dan genoeg vertegenwoordigd op de Switch, F-Zero missen we al sinds de Gamecube. Ik vind het echt debiel hoe ze een waardevolle franchise zo links kunnen laten liggen terwijl fans er al jaren om vragen. Sowieso kan Nintendo toch echt wel wat nieuws bedenken als ze ook de ene na de andere Mario kart uitpoepen? Geef in F-Zero ook wat wapens of iets van een lightspeed/warp functie of zo, ik roep maar wat. Ze zijn gewoon bang dat F-Zero niet populair genoeg is maar als ze gewoon genoeg promo's ertegenaan flikkeren, haalt ook F-Zero nieuwe verkooprecords. Dit doen ze namelijk met elke 1st party franchise wel, dus ze kunnen allerlei redenen verzinnen maar ze zijn niet geloofwaardig ^^

Yosher

19-05-2022

#5003

674 comments

Zoals ik al zei ben ik het wel echt volledig met je eens dat het dom is dat Nintendo bepaalde franchises wel gewoon doorzet met minimale vernieuwing terwijl ze F-Zero aan de kant houden omdat ze niet weten hoe ze het moeten vernieuwen. F-Zero het gewoon niet echt vernieuwing nodig! Ik zou zelf zelfs een HD port met online van GX accepteren. 

Maar om te zeggen dat dit de zoveelste Mario Strikers is blijf ik raar omdat het ook al echt lang geleden is dat daar eentje van uit kwam. Natuurlijk kun je zeggen dat er al genoeg Mario is op de Switch, maar de meeste van die Mario games waar jij naar refereert zijn wel allemaal anders. Mario Odyssey is anders als Mario Kart, die weer anders is als Mario Tennis, die weer anders is als Mario Strikers... etc. Als dat jouw ding niet is, prima, even goede vrienden, maar feit is dat mensen toch ook echt al lang wachten op een nieuwe Strikers. Niet zo lang als F-Zero, maar toch ook weer 15 jaar inmiddels hoor!

Ondertussen blijf ik ook verder hopen op een ware terugkeer van F-Zero. Maar als we in die tussentijd Mario Odyssey 2, Mario Basketball 2, Mario Picross 3D of dergelijke krijgen, hoor je mij ook niet klagen over die games, zolang ze maar van goede kwaliteit zijn! Zelf vind ik in de meeste Mario games wel veel replay waarde (al moet ik wel eerlijk zeggen dat de Mario sport games op de Switch tot dusver dan wel weer een beetje teleurstellen op dat gebied).