Nintendo deelt trailer Detective Pikachu Returns

  • Nieuws

  • 14 sep 23 om 21:32

  • Erik

Klaar om terug te keren naar Rhyme City? Detective Pikachu Returns heeft een trailer ontvangen tijdens de Nintendo Direct van 14 september.

De trailer neemt je in vogelvlucht mee door de Nintendo Switch-titel.

Het stelt Detective Pikachu en zijn partner Tim Goodman voor, alsmede de verscheidene Pokémon die je op je reis helpen. Zo los je niet alleen zaken op door getuigen (of Pokémon) te ondervragen, maar maak je ook gebruik van de speciale vaardigheden van Growlithe of Luxray.

Detective Pikachu Returns is het langverwachte vervolg op de Nintendo 3DS-titel uit 2018, dat later ook zijn eigen verfilming krijgt. Het spel is een soort Ace Attorney á la Pokémon – en het is aan jou en een pratende Pikachu om mysteries op te lossen.

Detective Pikachu Returns verschijnt op 6 oktober 2023 voor de Nintendo Switch. De game dook na vier jaar afwezigheid weer op tijdens de Nintendo Direct van juni. Check hier de eerste previews van internationale media.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Star Ocean The Second Story R krijgt demo

1

Nieuws Star Ocean The Second Story R krijgt demo

14-09-2023

2

Robin

Hoofdafbeelding bij Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes komt 23 april 2024 naar Switch

0

Nieuws Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes op 23 april 2024 naar Switch

14-09-2023

5

Erik

Reageer als eerste!