Nintendo publiceert releaselijst Switch-spellen [November 2022]

  • Nieuws

  • 9 nov 22 om 08:49

  • Erik

Nintendo heeft op 8 november een releaselijst gepubliceerd met (aankomende) Nintendo Switch-spellen. Het bevat geen opvallende veranderingen.

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, die eigenlijk in de lente van dit jaar zou uitkomen, heeft nog steeds geen verschijningsdatum. Hetzelfde geldt voor Metroid Prime 4. Andere releasedata zijn grofweg hetzelfde gebleven, waaronder die van Tears of the Kingdom (12 mei 2023).

Ze deelden daarnaast een releaselijst voor belangrijke third party-releases. Hier staan opvallend veel spellen van Square Enix op.

Nintendo deelde de releaselijst tijdens de publicatie van haar financiële cijfers. Hier maakten ze onder andere ook hun eigen best verkochte Nintendo Switch-spellen bekend.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Reageer als eerste!