Nintendo 64-posters beschikbaar op My Nintendo

  • Nieuws

  • 19-01-2022 18:30

  • Rik

2

De My Nintendo store, het loyaliteitsprogramma van Nintendo, heeft weer een nieuwe beloning toegevoegd aan het assortiment. Voor 500 platinapunten + verzendkosten kan je een Nintendo 64 posterset bestellen.

Het gaat om een set van drie posters: The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Mario Kart 64 en Star Fox 64. De posters zijn exclusief verkrijgbaar bij de My Nintendo store. De posters hebben een formaat van 70 bij 50 centimeter en zijn geprint op glossy 200 g/m²-papier van hoge kwaliteit.

Let op: Fysieke producten van My Nintendo zijn alleen te bestellen als je een creditcard ter beschikking hebt. Naast de 500 platina punten moeten de verzendkosten van €6,99 apart worden voldaan. My Nintendo accepteert hiervoor alleen creditcard-betalingen.

Op My Nintendo kan je geregeld leuke nieuwe merchandise vinden. Onlangs werden er een Metroid Dread pin-set en een set Warioware washitapes toegevoegd aan het assortiment. Ook kon je je inschrijven voor een verloting van een LEGO Super Mario-pakket (deze is inmiddels verlopen).

Ga jij voor deze posters? Laat het ons weten in de comments! 

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Discussieer met ons mee!

Apenknul

19-01-2022

#3258

Echt super gaar dat je op de Nintendo Website enkel met creditkart kan betalen. Er moeten meer betaalmogelijkheden bij toegevoegd worden, het liefst Ideal. Zo ben ik sommige supertoffe shit misgelopen in het verleden.

Yosher

19-01-2022

#3263

Heb ik ook al vaak geroepen maar heeft helaas nog niks opgeleverd. Blijf het echt ontzettend vreemd vinden dat het in andere landen dan wel kan bij Nintendo.....