Zelda: Tears of the Kingdom krijgt morgen nieuwe trailer

Nintendo heeft aangekondigd dat de laatste pre-launch trailer voor The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom morgen (13 april 2023) onze kant op komt.

De trailer is drie minuten lang en wordt live gestreamd op het officiële Nintendo YouTube-kanaal voor alle regio’s om 16:00 uur CEST.

We kunnen alleen maar speculeren over wat de trailer zal bevatten. In de gameplaydemonstratie van Eiji Aonuma kregen we verschillende nieuwe vaardigheden van Link te zien. Misschien krijgen we in deze trailer een beter idee van het verhaal van het spel of gaan we nog wat dieper in op de verschillende vaardigheden van Link.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom komt uit op 12 mei 2023, precies één maand nadat dit bericht online is gekomen.

Meer Tears of the Kingdom
OLED-model aangekondigd
Eerste Tears of the Kingdom-gameplay met originele audio
Deze bonussen geven amiibo in Tears of the Kingdom

Denk jij dat we iets nieuws te zien gaan krijgen in de laatste pre-launch trailer voor the Legend of Zelda: Tears of the Kingdom? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Nintendo of Europe

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

0

Nieuws Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove komt naar Switch

29-04-2024

0

Karlijn

Mario Bros. Arcade is 40 jaar!

2

Special Mario Bros. Arcade is 40 jaar!

13-04-2023

5

Thijmen

In Super Dungeon Maker maak je vanaf mei Zelda-kerkers

1

Media In Super Dungeon Maker maak je vanaf mei Zelda-kerkers

12-04-2023

2

Robin

Discussieer met ons mee! 5

Paul

12 apr 23 om 18:09

#9523‍

3799 XP | 658 comments

De laatste alweer? Ik had eigenlijk iets meer verwacht qua footage. Wellicht dat we nog een demo of gameplay te zien krijgen, al heb ik het zelf niet nodig

Maurice

12 apr 23 om 19:04

#9526‍

2706 XP | 189 comments

Hopelijk is deze trailer net zo goed als de laatste BOTW trailer. 

Martijn

12 apr 23 om 19:21

#9527‍

3570 XP | 415 comments

Die was inderdaad sterk! Aan de andere kant: ik speel Breath of the Wild nog actief. Wil nog even alles eruit halen, totdat Tears of the Kingdom er is. Aantal maanden terug geheel opnieuw begonnen en intussen al een heel eind op weg. Ben al enthousiast dat we de nieuwe Zelda over een maand kunnen spelen. Hopelijk geven ze niet teveel weg met de trailer, al hoop ik dat ze nog wat vernieuwingen tonen om mensen verder te overtuigen.

Zelf heb ik geen twijfels. Er valt uiteindelijk vrijwel altijd wel iets aan te merken. Als ze de lijn van Breath of the Wild voortzetten moet het haast wel een mooie game worden. Afijn, daar ga ik vanuit, net als velen. Na zes jaar verwacht ik wel meer dan alleen meer van hetzelfde. We hebben er nog niet veel van gezien. Ik ga 'm vooralsnog op 12 mei meteen halen.

rob1N

13 apr 23 om 00:32

#9530‍

5416 XP | 1043 comments

ik begrijp de verleiding maar je HOEFT het niet te kijken he? ;-)

Martijn

13 apr 23 om 11:51

#9534‍

3570 XP | 415 comments

Haha, klopt! Nouja, we hebben er nog niet veel van gezien en ik ben ontzettend benieuwd. Misschien ook wel goed toch te kijken, om dat laatste maandje beter door te komen. Wil liefst alles zelf ontdekken, maar een extra kijkje op het spel is op zich ook niet verkeerd.

Klik wel weg als ik merk dat er teveel spoilers zijn, maar ik verwacht 'm gewoon te gaan kijken. Zou beter niet kijken, maar... Je weet wel hoe dat gaat.