Nieuwe versie Made in Abyss krijgt datum en nieuwe trailer

  • Nieuws

  • 09-08-2022 18:56

  • Jeroen

1

Uitgever Spike Chunsoft zet de laatste puntjes op de i en dat is duidelijk, want Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness heeft na een definitieve releasedatum ook een gloednieuwe trailer gekregen!

In onderstaande trailer zie je een aantal belangrijke personages, evenals de personen die hun stemmen hebben ingesproken. Verder krijg je nog wat informatie over hoe je voorwerpen koopt en verkoopt, hoe je nieuwe vaardigheden verdient en nog meer. Ook is duidelijk geworden dat het spel op 2 september van dit jaar zal verschijnen.

Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness is een 3D-actie-RPG waarin je allerlei verhalen uit de bekende animatieserie terugvindt. Naast deze Story Mode zal het spel ook een origineel verhaal bevatten van de hand van Akihito Tsukushi, die zowel aan de tv-serie als de manga-serie werkte.

Ken je de Made in Abyss-franchise, en interesseert deze titel je wel? Laat het vooral weten in een reactie!

Deel dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Discussieer met ons mee!

Fl@ppy

09-08-2022

#6277

Heb ooit enkele episodes gekeken en was best okee. Maar deze game lijkt me dus helemaal niks. Vind het er niet mooi genoeg uitzien voor wat de Switch kan.