Nieuwe verhaalelementen Fire Emblem: Engage bekend

  • Nieuws

  • 17 nov 22 om 16:27

  • Rik

Na de trailer van gisteren heeft het officiële Japanse Fire Emblem Twitter-account nieuwe details gedeeld over het achtergrondverhaal van de game. Deze informatie is niet gedeeld met het Westen, maar dankzij fanvertalingen kunnen we toch meelezen.

Onderstaande Nederlandse vertalingen van de nieuwe informatie is afkomstig van Twittergebruiker @SerenesForest. Omdat de tekst twee keer is vertaald, kan de uiteindelijke informatie licht afwijken.

“Lumiere” de goddelijke drakenkoning[in] is Alears moeder. Ze waakte 1000 jaar lang over Alear die sliep in het Land van Lythos. Toen Alear werd aangevallen door onbekende aanvallers, beschermde zij hem en droeg hem op de ringen te verzamelen om vrede in de wereld te brengen.

De “Four Hounds” werken in de schaduw, om de Fell Dragon Sombron te doen herrijzen. Ze bundelen hun krachten met Illusia, de natie die de Fell Dragon aanbidt, om Alear en zijn bondgenoten onderuit te halen.

Het koninkrijk Firene

Firene is een filantropisch koninkrijk in de zuidwestelijke hoek van Elyos, geregeerd door koningin Eve, een voorvechter voor vrede en samenleven. Het heeft een niet-aanvalsverdrag gesloten met de buurlanden Brodia en Solm.

Alfred, de eerste prins van Firene, zoekt hulp bij de Divine Dragon Alear; samen gaan ze op weg naar het Koninkrijk Firene.

Fire Emblem: Engage komt op 20 januari 2023 uit voor de Nintendo Switch.

Prikkelt het achtergrondverhaal van Fire Emblem: Engage al jouw nieuwsgierigheid? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

2

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

2

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Wat speel je dit weekend? [1 april]

3

Special Wat speel je dit weekend? [1 april]

01-04-2023

5

Erik

Reageer als eerste!