Nieuwe trailer voor SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

  • Nieuws

  • 10 jan 23 om 15:35

  • Rik

Uitgever THQ Nordic heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. In de ‘Meet the Bikini Bottomites Trailer’ zien we de verschillende inwoners van Bikini Bottom (Bikinibroek) terugkomen.

In The Cosmic Shake ontmoeten SpongeBob en Patrick de mysterieuze waarzegger Kassandra, die hen een flesje met wensen-vervullende zeemeermintranen geeft. Al snel zetten SpongeBob en Patrick het tijd-ruimte continuüm op zijn kop waardoor ze hun vrienden moeten redden uit allerlei vergezochte wenswerelden. Zo blijkt Sandy de sheriff in een wildwest stadje, zien we Octo als holbewoner en middeleeuwse troubadour en is Gerrit de zeeslak koning van een middeleeuws onderwater-koninkrijkje. De originele Engelse stemacteurs lenen allemaal hun stemmen aan de personages voor deze game. Bekijk de trailer hieronder:

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake komt op 31 januari uit voor de Nintendo Switch.

Roep jij al luid ‘Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor! Ik ben er klaar voor!’ voor de release van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

1

Media Bayonetta 3 themalied We Are As One krijgt eigen trailer

02-02-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 1

Waliwal

11-01-2023

#8275‍

42 comments

Prima opvolger voor Battle For Bikini Bottom